Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:29 | June 25, 2013

Bästa “Ica-deon”

Efter en incident med Absolut torr i mina yngre dagar så är jag mer eller mindre allergisk mot vartenda deodorant i hela världen känns det som.. förrutom en.. och den kommer från Vichy, går alltså bara att köpa på apoteket. Nu ska jag inte prata om den dock.
Häromveckan fick jag panik då jag skulle iväg på morgonen därpå och hade glömt köpa deo, klockan var väl ca 20.00 och inga apotek var såklart öppna.
Så jag kikade bland hyllorna på hemköp och bestämde mig för att äntligen testa Neutrals Anti-Perspirant Roll on. Ingen parfym, inga färgämnen och inga parabener (men såklart aluminium.. well well)
I vilket fall så är den bra! Inget kli i armhålorna, är inte ens det minsta torr, vilket känns helt otroligt skönt!
Nackdel: Torkar något sakta
Och till skillnad från Vichys deo så kostar denna ca 30 spänn, vilket är fantastiskt bra 🙂

/ It feels like I’m allergic to almost every deodorant in the world.. But this one was actually really good! And also very cheap.
Free from perfume, colorants & Parabens.
The only bad thing is that it dries slow..


12 kommentarer12 kommentarer om “Bästa “Ica-deon””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visste inte att den fanns i deo! Vi använder nämligen samma märke fast i tvätt och sköljmedel. Kan rekommenderas! Kläderna blir superrena och fräscha utan för markant doft:)

  Reply
 • Har precis börjat använda absolut torr och hört både gott och ont, du får gärna dela med dig av dina erfarenheter?

  Reply
 • Jag fick stora sår i armhålorna och nu är jag nästan allergisk mot alla deodoranter 🙁

  Reply
 • Åh, jag är inte den enda alltså.. jag får stora torra sprickor i armhålorna och de flagnar hud och är supertorrt, kliar och svider, tack vare absolut torr, och såhär har det nu varit sen 2007…. Jag har provat alla möjliga sortes deo men inga funkar 🙁

  Reply
 • skit i deo helt och raka så lite som möjligt? då kanske det blir bättre !

  Reply
 • Biotherm har också en deo (deo pure) utan parabener och aluminium som jag kan rekommendera! Den med grön kork!

  Reply
 • En deo som jag starkt kan rekommendera är Forever´s aloe vera deodorant. Den är fri från aluminium och den ger inte heller några fläckar på kläderna. Den är super! Också massor med lindrande aloe vera, luktar gott gör den också! Kostar runt hundralappen men den är väldigt dryg.

  Reply
 • Jag har köpt en typ av hårt mineralstift i en hälsokostaffär som verkligen är toppen. Jag luktade inte ens efter att ha sprungit en mil och det blir inget kladd alls. Det är fritt från skadliga ämnen och lär räcka typ för evigt, så det är mitt bästa tips 🙂

  Reply
 • Du borde testa en kristalldeo! Det är en stenliknande deodorant som man fuktar för att sedan ha under armarna. Den håller i ungefär ett år och innehåller endast naturliga mineraler, ingen parfym, alluminium eller parabener. Har själv rn och måste säga att den funkar mycket bättre än vanliga deodoranter. Inte ens efter en dag i las vegas med 45 graders värme kände man någon svettlukt!

  Reply
 • Jag vet! jag var såååå nära på att köpa en i frankrike, men gjorde det aldrig, ångrar jag mig? ja

  Reply
 • Använde den förut för att jag inte klarade av såna som luktade nått men märkte efter ett tag att de blev vita fläckar utav den på kläderna

  Reply
 • Jaså? Oj, det har jag inte märkt ännu, men lär väl göra det också 😉

  Reply