Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:47 | June 27, 2013

Dagens fråga:

Vilket är ditt favoritmärke vad gäller både lyx och budget?

/Wich is your favourite brand, both budget and luxury?


47 kommentarer47 kommentarer om “Dagens fråga:”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Max Factor // M.A.C

  Reply
 • Isadora // Lancome

  Reply
 • Max Factor – Clinique eller Lancome, cant decide!!

  Reply
 • Isadora (ögonsmink) & Tikei (foundation) // Clinique

  Reply
 • Max Factor // Make up store

  Reply
 • Makeupstore o MaxFactor kostar lika mycket 🙂

  Reply
 • Maybelline // Lancome + M.A.C

  Reply
 • TiKei // clarins

  Reply
 • Maybelline/M.A.C

  Reply
 • Lancome, Clinique oc Clarins är mina favoritmärken. Köper inget annat.

  Reply
 • Jag gillar märken som varken är dyra eller billiga, som make up store, essie, The body shop osv!

  Reply
 • Maybelline (fantastiska eyeliners och mascaror) / Estée Lauder (bästa foundations)

  Reply
 • Jag tror inte att jag har några märken som räknas som dyra(?) Jag gillar "mellanpris" (enligt mig), som t.ex. Make up Store och Body shop, Essie, OPI. Sen tycker jag att Isadora har en del kul saker, och Tikei är verkligen superbra på fr.a. foundation/rouge!

  Reply
 • Isadora / MAC

  Reply
 • Isadora/ MAC, Make up Store

  Reply
 • Budget: Bourjois (foundation), Revlon (läppar), Sleek (paletterna!). Gillar IsaDora, men eftersom jag bor i UK blir det bara lite småköp när jag är i Sverige.

  Lyx: Vad som räknas som lyx är kanske lite relativt. Jag räknar Too Faced, Benefit och Clinique till lyxfavoriterna, men då är jag en snål student. Enda "riktiga" lyxprodukten jag har är ett Estee Lauder-nagellack (Absinthe) och det är verkligen super! Skulle gärna testa mer Estee Lauder om plånboken tillät det.

  Reply
 • Isadora (det mesta men framför allt deras nagellack), Max Factor (mascara, den som är i blålila plast), TiKei (puderfoundation). Köper sällan dyrt smink men den bästa flytande foundation jag haft var av ett dyrt märke som jag just nu glömt namnet på. Deras smink säljs dock inte längre i Sverige.

  Reply
 • loreal /dior

  Reply
 • Jag köper från väldigt många olika budgetmärken och kan inte säga att jag skulle vara alltför långsiktig i mina inköp för att ha en favorit. Om jag skulle välja tror jag dock det skulle bli Lumene, de flesta av deras grejer jag testat är verkligen bra. De håller också en viss klass för att vara budget. Gillar't. När det kommer till lyx röstar jag för Guerlain. Otroligt fina paket på det mesta! Eyelinern ser ut som en bläckflaska, ett koncept jag föll pladask för. Rouget och ögonskuggorna kommer i fina guldaskar med sammetsförpackning. Känns verkligen som lyx!

  Reply
 • Isadora / Chanel

  Reply
 • Budget: Gillar faktiskt Kicks egna sortiment, de är ju trots allt rip-offs på grejer som funkar 🙂 Har bl a jättefint nudeläppstift och nudelack därifrån.

  Lyx: Alltså, Smashbox <3 Penslarna och skuggorna är to die for!

  Reply
 • The Body Shop (är det budget?) och Isadora /Dermalogica i hudvård

  Reply
 • Är nagelfreak så får säga Mavala // O.P.I

  Reply
 • Maybelline – Tom Ford

  Reply
 • Maybeline, Loreal/ M.A.C, Benefit

  Reply
 • Budget: IsaDora och Rimmel (som jag dessvärre inte hittar här längre) Lyx: Make up Store

  Reply
 • Maybelline/Dior

  Reply
 • Isadora / Too Faced

  & Vichy 🙂

  Reply
 • Hejsan Linda! jag har en fråga som jag länge undrat men inte riktigt ställt till någon..Mitt hår är mörkbrunt, men mina ögonbryn är svarta, så jag undrar om jag då kan fylla i mina bryn med mörkbrun skugga istället för svart ? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Kan du absolut göra! Jag personligen använder en för ljus ögonbryns produkt från Viva la diva som jag hittade på fyndiq. Den har vaxpenna och eyebrow gel i ett.

  Vaxpennan brukar jag dra mothårs så produkten fastnar på håren. Trycker hårdare där jag ska ha linjen skarpare. Sedan tar jag en ögonskugga från en Too faced palett som är något mörkare än min vanliga hårfärg. Avslutar med gelen.
  Jag älskar att ha lite ljusare ögonbryn eftersom man ser mer solshysst ut då tillsammans med glittrig bronzer.

  Reply
 • Budget: Rimmel, Revlon, Sleek, Maybelline, Loreal, nyx

  Lyx: Urban Decay, Nars, Estee Lauder

  Reply
 • MAC, Chanel, Armani / The body shop, Lush.

  Reply
 • Isadora / Chanel

  Reply
 • Chanel/Isadora

  Reply
 • lyx : urban decay, too faced, dior, benefit
  budget: loreal, sleek i divine palletter, maxfactor

  Reply
 • L'oréal och M.A.C!

  Reply
 • Lumene//Chanel

  Reply
 • Bourjois eller Rimmel / MAC eller Urban Decay

  Reply
 • Max factor Lumene Urban decay o MAC är bra!

  Reply
 • I sminkväg endast då? Max Factor är absolut budgetfavoriten – foundation och mascara. Självklart Tikeis mineralfoundation också! Vill man unna sig lyx ska det vara en lancome mascara (eller allt smink där för övrigt) eller basprodukter från Sensai

  Reply
 • Lyx OCH budget: LR Health & Beauty Systems!
  Superbra ekologiskt mineralsmink för amazing priser. För en gångs skull blir inte mina ögon känsliga och svider pga mascara som inte gillar mina linser, hur härligt som helst! Sjukt nöjd med alla deras sminkprodukter jag har hemma 🙂

  Reply
 • Deborah Milano (När det kommer till ögonskuggar, jätte fina pigment) // YSL

  Reply
 • Bland budgetmärkena gillar jag Make Up Store (älskar den där trio concealern!) och Body Shop. Lancome tycker jag gör oslagbara mascaror, jag har känsliga ögon men har aldrig haft några som helst problem med Lancomes mascaror. Annars älskar jag Chanel, jag använder deras foundation (vitalumiere aqua) och puder eftersom jag tycker Chanel är oerhört bra på produkter till själva basen. Absolut värt pengarna, känns knappt som om att man har smink på sig och huden tillåts verkligen att andas. Elizabeth Ardens ögonbrynsskugga och läppstift från YSL är jag också svag för. Jag tycker att det är värt att satsa på bra produkter när det gäller smink, man har det ju trots allt i ansiktet nästan varje dag.

  Reply
 • Gillar Meow Cosmetics' foundations, Everyday mineral för alla andra puderprodukter (bronzer, rouge, highlighter, skuggor) och borstar, Too Faced för skuggor och primer, Clarins för hudvård (och ögonbrynspenna/kajal!) samt China glaze för nagellack. Försöker tänka så mycket cruelty free som möjligt.

  Reply
 • Har nog flest budget produkter från IsaDora men har inte en enda ögonskugga ifrån de märket då jag inte alls gillar dem. Favorit ögonskuggan kommer från elf och resten av öggonskuggorna som jag gillar är från make up store. När det kommer till lyx så älskar jag Lancome och Dior 🙂

  Reply
 • Organiska produkter man hittar utomlands, nyligen aloe Vera ooch vindruv hudvård från Teneriffa. Annars Lóreal. Hårvård Garnier och Lóreal.
  Dem dyra märkena.. YSL, Dior och Lancome. Hårvård Lee Stafford, Auissie, Moroccan oil.

  Reply
 • Chanel VS. Loréal!

  Reply