Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:47 | June 28, 2013

Todays look – Bråvalla

Hej hej!

Ska ta mig ut till Bråvallafestivalen tänkte jag.
Här är också lite bättre bilder på min nya hårfärg.. blev ombre sisådär två år efter genombrottet.. haha.
Nej men håret ska inte vara såhär allt för länge, är i en mellanfas just nu eftersom jag gjort två avfärgningar och vågar inte lägga mer färg i det just nu med risk för att det går av.. (så nej, det är inte färgat ombre, det råkade bli såhär när vi avfärgade det :))
Men jag gillar det! Gillade ju mitt röda, så jag känner mig hemma i detta 🙂

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MUS MS Desert
MUS MS Smog
NARS eyeliner stylo Carpates
Eyelure Naturalites upper and lower lashes duo

Läppar/lips
Sleek lip4palette in “Rio”

Kinder/Cheeks
MUS MS Smog
MUS Wonder powder sinai
NARS Blush Boys don’t cry


25 kommentarer25 kommentarer om “Todays look – Bråvalla”

  Jättefint! Både hårfärgen och sminket! 🙂 Spännande att se vad du tänkt för slutgiltig hårfärg. Tänkte ljusa upp mitt jag med. Vill försöka få tillbaka min naturliga hårfärg, så jag slipper färga en gång i månaden 🙂

  Reply

  Snyggt som alltid! Ovant att se dig i så lite ögonskugga 🙂 Du är en stor inspirationskälla!

  Reply

  sminkar du dig alltid så här fin varje dag? eller är det bara för bloggen? 🙂 du är så SNYGG btw. så duktig!

  Reply

  Alla dina sminkningar är helt fantastiska!
  Älskar lite mer naturliga ögon och en stark
  läppfärg eller tvärtom. Btw du blev asfin i
  håret.
  Du inspirerar mig väldigt mycket! Hoppas
  du läser detta. Isåfall vilket lågprismärke
  (typ Maybilline, Loreal osv.) tycker du har
  bäst ögonskuggor? Tack på förhand <3

  Reply

  Hej! Skulle inte du kunna visa hur man kan få till en snygg vingad eyeliner om man har ögonveck som är lite längre ner. Alltså "hooded eyes". När jag försöker göra sånna där "tjocka" vingar som du gör så försvinner de i ögonvecken och det ser avhugget ut 🙁 Skulle verkligen vara jättesnällt. Vill ju också ha sensuella ögon med sug i, som jag tycker att man får med vingad eyeliner 😀

  Reply

  Du är verkligen helt sjukt vacker! Älskar din blogg och dina grymma sminkningar! 🙂

  Reply

  Sjukt vacker!

  Hur gör du frisyren med kransen? har svårt att få till puffet 🙂

  Reply

  Älskar ditt hår på denna bilden! Skulle du kunna göra en tutorial hur du fixar ditt hår?

  Reply

  Håret blev ju tok snyggt!:) kan du inte visa hur du lägger ögonskugga när du bara har sådär lite?
  Du är så himla duktig!!

  Reply

  WOW! Du är lika vacker i allt! 🙂 Jag (som annars inte gillar ombre-looken så värst) tyckte håret är superfint! 🙂 Ha det så kul på Bråvalla! 🙂

  Reply

  vad fin du är i ljusare hår! 🙂 blir spännande att se!

  Reply

  Vart har du köpt det blommiga hårbandet? Det är hur fint som helst! Har letat en del redan…
  Kram! 🙂

  Reply

  Saknar dig i ditt blonda hår!!!! ær du inte sugen på att bli blond igen? 🙂

  Reply

  Du är skitsnygg i allt och såå duktig! Var ska du jobba i stockholm eller har du redan flyttat? Måste bara få bli sminkad av dig nån gång!

  Reply

  Jag tycker att håret är skitsnyggt! 😀

  Reply

  Du ser så mycket bättre ut i lite ljusare hår, ser mer naturligt ut på dig än det andra 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här