Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:30 | June 29, 2013

Du kommer aldrig kunna ta festivaltjejen ifrån mig!

Bråvalla igår. Underbart!


25 kommentarer25 kommentarer om “Du kommer aldrig kunna ta festivaltjejen ifrån mig!”

  Shit vad gammal du ser ut nuförtiden! Du kommer inte längre undan med att sminka dig så hårt… Nu ser det bara förbrukat ut…
  Och när du skjuter fram käken så där så ser det bara konstigt ut… Dina käkar ser ju gigantiska ut!!! Så drag-it ut!!!

  Reply

  Har aldrig någonsin skrivit en kommentar på denna blogg trots att jag följt den i minst tre år, men nu kan jag för i helvete inte hålla mig! Din jävla IDIOT! Hon är så sjukt vacker så att man skulle kunna bita av sig armen! Väx upp för i helvete och lär dig veta hut! Man beter sig inte så som du gör din groteskt vidriga OCH omogna dyngspridare! Sådana som du får mig att tappa andan!
  Du är jättefin och UNGDOMLIG, Linda!

  Reply

  Jag skulle vilja se dig våga säga sån där dynga IRL.
  patetiskt!

  Reply

  Haha what? Gammal? Du måste ha vaknat på helt fel sida idag. Gå och bada/ta en dusch och sätt dig i solen och lyssna på musik så kanske det blir bättre.

  Reply

  Fyfan vilken onödig kommentar. Som är helt osann dessutom. Ta och lägg din negativa energi på något bättre!

  Reply

  Håller med! Onödig kommentar och dessutom fegt att inte våga stå för den!
  Linda, du är jättevacker! Vet att du skrivit tidigare att du inte tar åt dig av elaka kommentarer längre, men blir så irriterad när jag ser sånt här.
  Keep up the good work! Du är grym på det du gör och såna kommentarer grundar sig bara i avundsjuka 🙂

  Reply

  Åh vad fin du är! Shortsen var sjukt fina, precis vad jag letar efter. Vart kommer dem ifrån?

  Reply

  Spyr när jag såg den elaka kommentaren över, FYY vilka människor det finns! Du är jättevacker Linda, och även om du hade sett ut som en bakfull Shrek så hade det varit rent vidrigt att kommentera någonting negativt!

  Vart kommer dina shorts ifrån? 🙂

  Reply

  Hej, jag har villat säga detta länge till dig! Jag har följt din blogg länge och verkligen älskar den! Du ger perfekta tips och knep för en som mig som inte vet så "himla mycket" om smink, men jag tycker det är så otroligt roligt med smink. Tack vare dig har jag vågat mer och mår ni mycket bättre. Jag har mått mycket dåligt men du har verkligen räddat mig i från den mörkaste gränden jag varit. Så vill bara tack dig Linda tusen tack! // En tjej som varit vilsen men är nu på vägen upp igen!

  Reply

  Kunde du inte skrivit lite innan du skulle dit så man visste att man skulle ha ögonen öppna? 🙁

  Vart träffade du han i All Time Low förresten?

  Reply

  Haha, jag visste inte själv att jag skulle dit 😛
  Jag träffade honom utanför stora scenen när Stone sour hade spelat klart 🙂

  Reply

  Var kommer den vita tröjan ifrån? Jättefin är du! kram

  Reply

  Tyckte det var ganska dålig stil av er som trängde er fram till Jack så vi som hade stogit där i flera timmar och fixat så han kom fick mindre tid med honom.

  Reply

  Träffade trummisen i All Time Low efteråt, SUUUUPERGLAD! Och Jack är ju en sån underbar människa, gaaaah

  Reply

  Du har SUPERSNYGGA kläder! Vore jättesnällt om du ville säga vart du har köpt dem, dina shorts och tröjan 🙂

  Reply

  ÅÅ fusk att träffa Jack, ska se all time low och green day imorgon i köpenhamn! LÄNGTAR!

  Reply

  Åh vad synd att du inte visste att du skulle dit innan och skrev det på bloggen. Jag var också där och jag kommer ihåg att jag såg någon som jag tyckte liknade dig linda, tänk så va det du! :O Då skulle jag ju gått fram och hälsat 🙁

  Reply

  Åh vad fina solglasögon!Var kommer dem ifrån?

  Reply

  Who's your friend from the first picture?! Is there really a Ravens fan in Sweeden?!!! SOO COOL!!! Posting from Miami, FL- USA over here. And I'm from Baltimore!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här