Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | June 30, 2013

Allt som glimmar är.. Rosa

Mer folienaglar från Ciaté.
Under har jag ljusgula Nars “Sharks Left”

/More Foil-nails from Ciaté
Underneath the foil I’m wearing Nars “Sharks Left”


6 kommentarer6 kommentarer om “Allt som glimmar är.. Rosa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej , jag har ganska nyligen köpt en cake eyeliner från make up store. Men när jag har använt den så visa dagar så har jag eyeliner vid Globen typ, jag har komit fram till att detta bra hänt dom dagarna de har varit soligt. Kan eyelinern som smälta av solens värme så att de är därför den kladdar av sig. Du använde den mycket förut läste jag hur gjorde du för att detta inte ska hända? Kram Erica ps. Nagel designen var jätte fin 🙂

  Reply
 • Prova att lägga på en ögonskugga i samma färg för att "fixera" eyelinern:)

  Reply
 • Det här är så himla fint!

  Reply
 • Gud vad läckert! 😀

  Reply
 • Sjukt snyggt!

  Reply
 • När jag lade på topcoat på mina folienaglar så liksom "rann" folien ut. Jag använde Essies "Good To Go". Vilket topcoat använde du?

  Reply