Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | July 2, 2013

Rose Gold

Ett väldigt fint vardagsläppstift är Lily lolos Rose Gold.
Det är enkelt att måla på utan spegel och det framhäver fint färgen på dina läppar med ett svagt guldskimmer.

kostar 175kr

/Rose gold from Lily lolo is a really nice everyday lipstick!


7 kommentarer7 kommentarer om “Rose Gold”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fint! Jag funderar på att köpa en sådan färg ungefär. Var kan man köpa det nånstans? Och vet du om MAC har nåt liknande? 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Kan du inte skriva mer specifikt vars man köper produkterna? Jag som bor i en liten stad med enbart kicks som kosmetikaffär är det svårt att få tag i.. Tack!

  Reply
 • Kan du berätta mer om din utbildning? Vars du gick, hur mycket i studieavgift, hur det kändes osv?

  Reply
 • Ser väldigt fint ut! Du får jättegärna rösta på mitt bidrag till "i AM MUSIC" genom att klicka dig in här: https://apps.facebook.com/i_am_music/?fb_source=search&ref=ts&fref=ts och sedan söka på "Renée Risberg". Du klickar sedan på bilden och sedan på rösta. Jag vill också passa på att säga att du har en FANTASTISK blogg! Du inspirerar mig verkligen och får mig att tänka utanför ramarna. Fortsätt så 🙂 Och tack så mycket!

  Reply
 • Vart kan man köpa?!?!

  Reply
 • Väldigt fint skimmer i stiftet! Lär bli favorit på sommaren när man vill fräscha upp looken lite 🙂

  Har en fråga som jag hoppas du kan svara på..:
  Min hy är lite knasig. Den är typ rödfläckig (speciellt kinderna) och jag har även fräknar. Jag har testat MASSOR med foundations. Allt från mineralpuder, Studio Fix Fluid, Laura Mercier silk créme foundation och OTALIGA andra. Just nu använder jag MAC's studio fix puder med fix + tillsammans med solpuder och highlighter. MEN här kommer frågan: Vad gör jag för att mina rödflammiga kinder inte ska synas igenom allt? Jag har testat lugnande produkter och att täcka med concealer och foundation men inget hjälper. Sminkar jag över ser det kakigt ut. Jag brukar ha koll på detta med smink, men jag vet inte vad mer jag kan prova. Just nu funkar pudret bäst eftersom det är sommar och jag jobbar mest och vill inte använda så mycket smink. Men när jag vill ha det täckande och utjämnat? Och gärna något som täcker och jämnar utan att kaka över mina fräknar? Detta verkar vara en omöjlig fråga nu när jag ser tillbaka på allt jag skrivit… Ska man bara ge upp istället?

  Tack i alla fall för en inspirerande blogg, du är underbar! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Det finns att köpa hos oss + en massa andra Lily Lolo produkter 🙂

  Reply