Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:04 | July 6, 2013

Min hårresa 2008-2013

På fem år har jag haft blont långt hår, kort blont hår, nästan svart hår, rött hår, hårförlängning, brunt, och nu- ombre.. Vilket gillar ni bäst?
Mitt naturliga hår är blont och spikrakt (som på bilden med kort hår och duckface), men jag tror inte jag kommer gå tillbaka dit faktiskt. Även om det borde vara det som är mest “jag” så känner jag mig mer som mig själv i mörkare hår.

/My hair the last five years..  long blonde, short blonde, copper, almost black, brown, and now-ombre..
Wich color du you like the most?


76 kommentarer76 kommentarer om “Min hårresa 2008-2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har hängt med sen du hade blont långt hår och måste säga att den perioden du hade som mörkast hår är min favorit =) Så klart passar du i alla hårfärger! Jag har själv haft alla möjliga färger och längder och har nu för första gången min egna hårfärg, som jag inte sett sen jag var typ 12 (är 26 nu). Känns väldigt skönt att håret äntligen fått återhämta sig ordentligt och slippa utväxten är ju gudomligt! Gillar min egen hårfärg men skulle vilja ha lite liv i det.. nån ljus slinga.. till våren kanske =)

  Reply
 • Jag tycker du passar lika bra i brunt som blont, alltid lika fin! 🙂 Jag undrar dock hur du gör för att ditt hår ska växa så mycket?? Jag har försökt spara ut mitt hår i flera år nu från axellångt men det är fortfarande inte speciellt mycket längre än en bit under axlarna 🙁 Har du något tips på vad jag ska göra? Jag slingar eller bleker min utväxt och jag vet att det sliter en del men det borde väl ändå växa??

  Reply
 • Jag tycker du passar bra i både brunt och blont och den hårfärg du har nu. Kan du inte berätta om hur du fixar ditt hår till vardags? Tycker det är så himla fint! 🙂

  Reply
 • Du passar bäst i mörkt hår tycker jag!

  Reply
 • Du är lika fin i blont som i mörkt hår, men jag håller med om att det mörka håret passar bäst och känns mest som dig!

  Reply
 • Hade helt glömt bort att du brukade vara blond. Du år så himla fin i alla dina hårfärgen men den mörkare passar din lite rockiga stil så mycket bättre. Märker du själv någon större skillnad färgmässigt när du sminkar dig? Jag tycker att min hudton blir så mycket bättre ju mörkare tom jag har på håret.

  Reply
 • Jag gillar nog det kopparröda mest, men även det bruna är supersnyggt!

  Reply
 • You look good in all the colors. You look beautiful in every hairstyle! 🙂

  http://kadddii.blogspot.com/

  Reply
 • Mörkt hår till blek hy!

  Reply
 • blond och rakad, absolut snyggast! minns att du hade det så när jag började följa dig! 🙂

  Reply
 • Åååh kopparröd!!! Det är du så himla fin i!! 🙂

  Reply
 • Jag tycker att du passar bäst i mörkt hår 🙂 Jag har väldigt mörkt brunt nu och tänkte färga tillbaka till min normala, ljusbrunt med ljusa slingor. Trivs bra i mitt mörka, men kul med variation! 🙂

  Reply
 • Du passar ju för fan i allt kvinna! Men min favvo är när du hade som på bilden i mitten till höger, rödbrunt. Så fruktansvärt fint verkligen och det framhäver ditt ansikte perfekt 😀

  Reply
 • Blond såklart! Har jag alltid tyckt, även om du är fin i rödbrunt också 🙂

  Reply
 • På den i mitten längst till vänster ser du lite ut som Kate Middleton! haha. Men jag gillar den röda i mitten jättemkt:)

  Reply
 • Blond tycker jag 🙂

  Reply
 • Jag gillar bäst den rödbruna 🙂 Fast du är sjukt fin i allt!

  Reply
 • Den bilden där du äter tårta gillade jag jättemycket! 🙂 Även den bilden som är snett ovanför till höger 🙂 Lite röd-brunt.

  Reply
 • Tycker att du är finast som blond!

  Reply
 • det röda med lockar är fint 🙂 o ditt ombre funkar 🙂

  Reply
 • Läst sedan du var blond och när du första gången färgade det mörkt gillade jag det inte alls. Tyckte det blonda passade dig bättre. Men nu när man vant sig vid att se dig i mörkt så får jag nog medge att det mörka är snäppet vassare. Det liksom ramar in ditt ansikte och fångar upp dina ögon.

  Själv har jag varit blond som barn men numera är det mer guld-cendre. Det är ganska fräsht på sommaren när man är brun, men övrig tid på året är det bara blaha. Så jag intensivtonar det brunt och låter det sedan gå ut lagom till sommaren. Nu kände jag för att färga det mörkt lite tidigare i år så slängde i en färg som skulle vara ljusbrun. Jo men tjenare. Haha här sitter jag nu med jättemörkt hår och är inte alls nöjd. Får ut i solen och bleka det lite och hoppas på att det ser bättre ut efter några tvättar 🙂 bra med toning på det viset. Kram!

  Reply
 • roligt inlägg!! men fin i ALLT!

  Reply
 • Wow, i really like your hairstyles! I think your ombre is my favourite one, but dark brown is beautiful as well.

  Reply
 • blonde !

  Reply
 • Älskade det röda! Gillar dock det mörkbruna mycket också. 🙂

  Reply
 • Love long summery blonde on you!

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga om hårfärgning. Jag har brunt, medellångt hår (nedanför axlarna) och, enligt frisörer, fint hår. Jag skulle vilja färga håret lila men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Det är kanske rätt dyrt hos frisören men jag har inte så stor koll hur jag ska göra annars. En kompis sa att hon blekte håret tre gånger innan hon färgade sitt hår lila. Är det så man "bör" göra?

  Reply
 • Hej! Jag tycker bäst om dig i det blonda håret. Det mörka är ok men blir lite hårt på något sätt. Du kanske kommer hitta tillbaka till det blonda man vet aldrig

  Reply
 • I absolutely loved your red/coppery hair! Darker colours also suit you pretty well 🙂

  Reply
 • Jag tycker du är snyggast i det blonda långa håret, bilden längst upp till vänster! Och den den koppar röda under bilden i kort blont hår! :))

  Reply
 • Mörkt! 🙂

  Reply
 • men gud vad fin du är, helt sjukt du passar ju i ALLT!

  Reply
 • Jag tycker att du passar i alla färger men mest i mörkt. 🙂 Jag gillar bilden under "duckface" bilden , alltså dom koppar röda lockarna, sen gillar jag ju också bilden bredvid, mörkt vid hår botten och sen ljusare längre ner 🙂 Men som sagt du passar mest i det mörka håret vilket också är jätte fint 🙂

  Reply
 • Skit söt i de blonda korta håret 🙂

  Reply
 • Jag gillar verkligen din röda, antingen den eller ombre är min favorit 🙂

  Reply
 • Ååh, tror att du just hade klippt ditt hår kort när jag började följa dig :O
  Jag är också naturligt blond – samma nyans som ditt hår! – men färgar mitt hår mörkbrunt för att jag trvis bättre med det XD Ibland är jag lite sugen på att låta mitt blonda komma tillbaka, men jag skulle aldrig ha tålamod till att låta det växa ut så jag hade antagligen varit tvungen att avfärga det o hålla på 🙁

  Reply
 • Tycker du passar i allt! 🙂 Kanonbra blogg förresten! 🙂

  Reply
 • Ja tycker du är fint i allt! Tycker verkligen du passar i ditt mörka hår 🙂
  Älskar din blogg! 🙂

  Reply
 • Blonde looks adorable.. but I lovedark hair. It is amazing to see how a hair color can change a look .

  Reply
 • Gud vad roligt att se! Jag älskade ditt blonda hår, det lite rödbrun-aktiga och det du har nu. Blir riktigt sugen på att testa något nytt även om jag efter min egen hårresa har lärt mig att jag trivs allra bäst i det jag har. Tack Linda för din fantastiskt inspirerande blogg, älskar den och kikar in så gott som dagligen! 🙂

  Reply
 • Jag gillar den färgen du har på bilden när du äter tårta bäst! Den framhäver verkligen ditt ansikte 🙂 Men sen älskade jag när du hade rött hår, du inspirerade mig att färga rött, vilket jag gjorde!

  Reply
 • En skönhet klär i allt ;).

  Reply
 • Jag gillade den stora bilden till höger men du passar i allt, både brunt och blont också! jag har provat mig fram länge till en jag skulle trivas i tills jag såg en bild med ditt korta hår! Impuls grej gick jag å klippte av mig allt ( igen, haft korta varianter förut) dok trivdes jag inte direkt men nu älskar jag det!! Angående färg så är jag själv också blond men hår inte tillbaka till det utan en mörk brun färg är vad som passar mig bäst 🙂

  Reply
 • den bilden när du äter en tårtbit 🙂 så himla fin

  Reply
 • Id like u more as a blonde, its the best for you 🙂

  Greets from Poland 🙂

  Reply
 • Älskar ditt hår på bilden under den där du har blont och kort hår. Där det är röd-brunt och vågigt. Men tycker helt klart att du passar bättre i mörkt än ljust hår!

  Reply
 • Jag har också varit med dig sen du var blond och har alltid tänkt att du passat bäst som ljus. Men nu när jag får bilder uppradade såhär måste jag erkänna att min favorit är bilden där du har rött, lite vågigt hår och knallblå ögon 🙂

  Reply
 • Fin i allt du har haft, men tycker nog att kort blont hår eller det röda..du e jättefint i rött..är mest intressant och snyggast av alla olika stilar du haft.. 🙂

  Reply
 • Du är finast i mörkt och rött hår. Har du någonsin funderat på riktigt intensivt rött, typ som Rihanna hade? =)

  Reply
 • Jag ÄLSKAR det här inlägget 😀 Du passar jätte bra i det röda med ditt nya ombre hår slår allt:D Så jäkla snyggt!

  Reply
 • blond!!! or copper. but i think that in blond you look pure and fresh 🙂

  Reply
 • Har ocksa hangt med sedan micromiss, och tycker nuvarande farg ar fantastisk!
  Ocksa jattekul att ga tillbaka och titta pa hur mycket du har utvecklats sedan micromissbloggen. Helt sjuk forandring ju! Du ar en fantastisk inspirationskalla, tack for en asum blogg! (Skriver fran Australien, forlat for brist pa svenska bokstaver) <3

  Reply
 • Du passar i allt! Du ser yngre ut när du är blond men kan ju vara för att du var yngre då med ;).Tycker dina ögon kommer fram på ett annat sätt när du är mörk eller röd. Så rött till mörkt ser bäst ut enligt mig. Kram

  Reply
 • ÄLSKADE ombre-färgen!!!

  Reply
 • bilden i mitten med brunt hår och superblåa ögon, sagolikt!! 🙂

  Reply
 • Blont och kort 🙂 ser så härligt 'busigt' ut 😀

  Reply
 • Du är helt klart snyggast i det riktigt mörka även om jag gillar det bruna också. Dessa nyanser plockar bäst fram dina blå ögon och passar din stil.

  Reply
 • Du passar verkligen i alla hårfärger! Tycker mest om det du har nu och när du hade svart hår, hur snyggt som helst på dig! 🙂

  Reply
 • Blond!!! Du ser mycket "varmare" och härligare ut i blont hår. Du har kanske bättre bilder nu än förr men tycker du lyste upp och var helt klart vackrare i blond! 🙂 Blond, lång page hade du nog vart snygg i 😉

  Reply
 • BLOOOOOOND!! 🙂

  Reply
 • Blonde…LOng Blonde!!!!

  Reply
 • Jag tycker att du är absolut snyggast i långt blont hår!!!

  Reply
 • Du passar jättebra i allt! 🙂 Får jag fråga hur du har gjort lockarna på en utav bilderna i mitten där du har lite rödbrunt hår och tittar rakt in i kameran, väldigt fint? 🙂

  Reply
 • Jag tycker helt klart att du ska ha mörkt hår. Dels för att det är det som du känner dig mest bekväm i men samtidigt för att personligen så tycker jag att dina naturliga färger framhävs mycket bättre, som hudton och ögonfärg 🙂

  Reply
 • ÄLSKAR ditt hår som det är nu! Och annars passade du väldigt bra i det mörkbruna/bruna. Gillade inte alls det röda, och det blonda gör sig inte så bra med alla dina härliga sminkningar, enligt min mening, så det passar inte bara därför. 🙂
  Men såklart, du är vacker i allt! <3

  Reply
 • Jag tycker du är allra finast i kopparrött 🙂

  Reply
 • Hur lång tid tog det för ditt hår att växa ut?

  Reply
 • Jadu.. 2008 klippte jag av det.. och nu ser det ut såhär 🙂

  Reply
 • Jag tycker ju du är finast i làngt blont hàr. Men som sagt en skönhet passar i allt och du ska själv känna vad du tycker om bäst <3

  Reply
 • Har följt dig ända sedan du var blond och jag måste säga att det är det jag tycker du passar bäst i! Utan tvekan. Gillade även din brun/röda färg som du hade också 🙂

  Reply
 • Kan du jäääätte snälla ge tips hur du fått ditt hår så jäääääää*la långt å fint på så ändå "kort" tid? Mitt hår har typ stannat en bit under axlarna å vägrar växa å jag vill verkligen ha långt hår. Ge mig ditt 😀
  Älskar dig å din blogg!

  Reply
 • Jag gör inget speciellt alls med håret, tar inga speciella vitaminer eller något. Men jag är noga med inpackningar och borstar håret sällan. det har alltid vuxit väldigt fort..

  Reply
 • Rött eller mörkbrunt!! Om jag måste välja får de nog bli mörkbrunt 🙂

  Reply
 • Du är alltid vacker Linda men den bästa bilden är den med långt vågigt kopparbrunrött hår till höger 🙂 you are smashing!

  Reply
 • long blonde is very beautiful for you

  Reply
 • Linda, in my opinion, the color of your skin allows all that hair colors and makes you look very nice.
  I just love the blond hair and the blond short hair. What shade of blond is that (with short hair)? Just perfect! This shade is the pretiest blond at all.
  But because the color of your eyes, when your hair is more dark, the color of your eyes just seem more intense.

  Reply