Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | July 6, 2013

The perfect pink

Bättrade på läpparna med lite rosa på jobbet idag.
Det blev den fantastiskt fina läppennan “The perfect pink” och glosset “Fuschia” ovanpå. Somrigt och fint!
Fick mycket komplimanger för färgen, och det är ju alltid trevligt.

/Added some pink lips to todays look.
I used lippencil “the perfect pink” and lipgloss wand “Fushia”.


5 kommentarer5 kommentarer om “The perfect pink”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Tack för en riktigt bra blogg. Gud vad jag lär mig, blir inspirerad och får motivation av att läsa dina inlägg. Shoppingsuget efter nytt smink blir dock väldigt påtagligt, haha.

  Jag skulle jättegärna vilja ha lite tips på hur man fixar ögonbryn, mer än vad som framkommer i din tutorial. Mitt problem är att jag dessvärre nästan plockat bort mina ögonbryn, vilket gör dem små och trådiga och att de tappat form. De är dessutom väldigt olika varandra, och jag vågar liksom inte klippa de långa stråna av skräck för att de fullständigt skall försvinna. Har du något tips att komma med så vore det guld värt! Kram!

  Reply
 • På tal om läppenna från MUS så hittade jag den "tjocka" och hyfsat nya läppennan SIENNA som jag tyckte om, speciellt när jag hade ett brunare läppglans ovanpå. Men alltså… När jag var ute på nattklubben hemma och dansade så lös mina läppar, du vet i ljuset där vita färger lyser jättemycket/blir blåvita? SÅ blev mina läppar! Sjukt fult och otippat! Nu kommer jag aldrig våga använda läppenna igen….

  Reply
 • sjukt snyggt!

  Reply
 • Du var jättevacker idag ! Klockren sminkning

  Reply
 • Hi Linda, it's really beautiful pink, unfortunately I never saw make up store in Brazil.

  Reply