Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | July 12, 2013

Jag fick mitt lila hår tillslut..

Började fundera på nåt kul att göra med håret.. Och så hittade jag Elumen-färgen jag hade i håret för ett tag sedan för att det skulle bli lila…
Så häromdagen  blandade jag den med en inpackning.. Och det blev ingenting i håret.. Så idag körde jag samma sak igår igen, men med mer lila i. Och det blev.. Ja.. såhär 🙂 inte riktigt som jag tänkte, men jag gillar det!

/Started to think about my hair.. again. And I found the purple Elumen-color from Goldwell I had at home!
I mixed it with a hairmask to just add a hint bit of color.. wich became no color at all.
So I tried the same thing today, but with more color, and it came out like this.. I like it 🙂


14 kommentarer14 kommentarer om “Jag fick mitt lila hår tillslut..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love the color!!

  Reply
 • vilken inpackning blandade du med? blev jättefint! vill göra något med mitt mörka hår som inte kostar en månadslön haha

  Reply
 • Bloggar om allt från sport till mode & skönhet!

  Läs, kommentera och följ:3
  http://blogg.improveme.se/juliaamanda

  Reply
 • Tycker det blev riktigt snyggt! 🙂

  Reply
 • Linda, you're amazing! The hair is gorgeous in this color, i LOVED!
  :*

  Reply
 • Tycker det blev grymt fint! Verkligen lagom

  Reply
 • Jättefint! Du passar ju i allt människa 😉

  Reply
 • Daaamn vad snyggt! Hur fick du tag på Elumenprodukterna, gjorde du det själv och isåfall HUR?! Tyckte detta var så snyggt så var tvungen att visa bilden du la upp på instagram tidigare idag för mina arbetskollegor. haha 🙂

  Reply
 • Jag köpte dem i en frisörshop i linköping.. och jag gjorde det själv.. jag bara körde i det i håret med hanskar.. det var itne alls tanken att det skulle bli såhär, men av ren tur blev det en nästan perfekt fadning på färgen.. haha. kunde lika gärna blivit helknas 🙂

  Reply
 • Hur får du till de där vackra lockarna?

  Reply
 • kan du skicka länkar på allt man behöver för att göra som du gjorde, få lila hår alltså!

  Reply
 • Vad använde du för nyans? [email protected], vilket nummer? Det blev jättefint iaf! Hoppas du svarar! 🙂

  Reply
 • Hej, ditt hår är sjukt fint!! Skulle du kunna göra ett inlägg med vilka hårprodukter du använder? Eller bara svara på min kommentar 🙂

  Reply
 • Tack 🙂 just nu använder jag typ allt möjligt, och det verkar vara ett bra koncept för mitt hår.. haha

  Reply