Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | July 20, 2013

Deviantly Daring

Deviantly Daring från China Glaze. Ett förbannat snyggt lack!

/Deviantly daring from China Glaze..It’s amazing!


6 kommentarer6 kommentarer om “Deviantly Daring”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trophy Wife från Essie är typ exakt likadant!

  Reply
 • Köpte Chanel's nagellack "Azure" häromdagen och det är jättelikt ditt lack. Det är såååå snyggt! Essie's "Trophy wife" har jag också men jag tycker att det drar mer åt det gröna hållet.

  Reply
 • Finns för 49kr på GeKås i Ullared! De har massa China Glaze och Seche där 😀

  Reply
 • Om man inte kan gå till ullared vart annars kan man köpa nagellacket det är fyfan olagligt snyggt !!!!!!!!!!! döööööööööörrrrrrrrrrrr
  Linda du är verkligen snygg !!!!

  Reply
 • har du testat gellack? jag målade mina naglar med gellack (och led-lampa osv) från depend igår, ska bli spännande att se hur länge det håller! har sett en tjejs naglar som var inne på dag 20 med lacket och det såg fortfarande perfekt ut, bortsett från "utväxten" då 🙂 skulle vara kul att veta vad du tycker om det, blir det något sånt inlägg? 🙂

  Reply
 • Hej! Nej tyvärr har jag inte testat det.. jag testade gellack när det först kom, på salong, men det satt typ i två dagar på mig..

  Reply