Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:36 | July 22, 2013

Aluminiumfri deo från Vichy!

Var och köpte en aluminiumfri deo från Vichy idag, GISSA om jag blev glad när jag såg den!
Nu ska jag testa och ge er mitt utlåtande sen 🙂

Kostar 98kr

/Bought this aluminium-free deodorant from Vichy today.
Will tell you later what I think!


6 kommentarer6 kommentarer om “Aluminiumfri deo från Vichy!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja tack! Har stort problem att hitta deodoranter som jag gillar som är både skonsam mot huden och mer eller mindre luktfri! Just nu använder jag aloe ever shield deodorant men den har jag hittat endast på internet så hade varit trevligt med något som går att köpa i butik 🙂

  Reply
 • Jag är ständigt på jakt efter en bra och skonsam deodorant utan parabener och aluminiumsalter eller annan skit. Men den bästa som jag ännu har stött på är hemmagjord! Endast tre ingredienser dessutom ^^,
  Lika delar:
  Kokosolja extra virgin (med eller utan doft, jag tycker om kokosdoften)
  Potatismjöl (gärna lite mer än de andra ingredienserna)
  Bikarbonat

  Blanda och värm försiktigt på spisen. Häll upp i en ren burk och rör om med jämna mellanrum, för annars lägger sig bikarbonat och potatismjöl på botten. Klart!
  Ta en klutt och smörj in i armhålorna, deodoranten smälter på huden.

  Reply
 • Vart i Linkan? Känns som om jag frågat överallt efter denna men personalen blir lika förvånad varje gång! ”Finns väl ingen aluminuimfri deo från Vichy” Näe näe. Haha

  Reply
 • Denna hittade jag på Apoteket ute på Ica maxi i Tornby!

  Reply
 • VAR Hittade du den? 😀

  Reply
 • Finns en som är fri från både salter och alkohol från Biotherm, har även ecocert! Superbra deo, har haft rejäla problem och har just nu 10 deodoranter hemma som jag inte kan använda sedan fick jag tips om Biotherms variant.

  Reply