Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | July 24, 2013

Pink yet Lavender

Ur Mariah Careys collektion för OPI kom detta rosa glitterlack.
Kombon med det grå under påminner mig lite om My little pony på något sätt 🙂
Lacket finns bla. på Eleven.se för 150kr


6 kommentarer6 kommentarer om “Pink yet Lavender”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Varför är det så viktigt att ha syntetborstar till flytande concealer, fundation osv? Jag har preesis köpt en concealerborste i äkta hår från ecotools, men nu kan jag ju inte andvända den 🙁

  Reply
 • Anledningen till att man helst ska använda syntetborstar till krämprodukter är dels för att hämma bakterietillväxten och även för att det är mycket lättare att tvätta ur krämprodukter ur syntethår vs naturhår. Alla EcoTools borstar är gjorda i taklon (syntethår) så du behöver inte oroa dig för att använda deras borstar i krämprodukter.

  Reply
 • Hej Linda!! 🙂
  Jag läser din blogg dagligen för den är så underhållande för en som mig som älskar smink och vill bli make-up artist. Jag har en fråga åt dig ang. MUS eyeprimer clear. Jag använder den NÄSTAN varje dag, men vissa gånger får jag konstiga små små små knottror åp ögonlocken efter jag använt den (efter att ha tvättat bort den) och det bränner en aning ibland då jag applicerar ögonskuggor och eyeliner då jag har på den. Kanske jag ska byta primer??

  Reply
 • Jätte snygg combo!

  Reply
 • Jag älskar verkligen Pink yet Laveneder från OPI, ett riktigt härligt glitterlack, hade dock önskat små skimmerkorn i rosa också, som det är nu krävs det en del fiskande och flera lager för bra effekt.

  Reply
 • look so nice <3

  Reply