Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | July 25, 2013

Äntligen på min badrumshylla – Exuviance

Är så extremt trött på min hud just nu så jag spyr på den. Den totalvägrar bli bättre.
Därför har jag tagit del av era tips, och skaffat mig exuviance.

Jag har en rengöring, toner, en lösning för problemområden, en nattkräm och en dagkräm. Kommer att komplettera med en ögonkräm och kanske även någon mask också. Tänkte verkligen satsa på huden PÅ RIKTIGT nu! Och hoppas det kommer vara värt det. Man får slå ut det på antal dagar man använder det, och att huden blir fin, då är det inte så jäkla dyrt ändå!
Jag är superspänd på dessa! Ska bli så otroligt intressant.

Jag hoppas verkligen att dessa produkter ska ge min hud en riktig boost.
Denna serien är för en blandhy.
I Linköping finns produkterna på Nettans skönhetssalong på Nygatan.

Annars hittade jag full uppsättning på Skincity:

Cleanser: 299kr
Toner: 299kr
Dagkräm 399kr
Nattkräm 399kr
Solution:299kr

/New in: Skincare from Exuviance for combinated skin.
I relly hope that these products will help my skin to get better.


29 kommentarer29 kommentarer om “Äntligen på min badrumshylla – Exuviance”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Min hud var likadan tills jag började med MD formulations rengöring, vet inte om du testat den men den är fantastisk! Sen skrubbar jag ansiktet med burt's bees citrus facial scrub för att få bort skit. Hoppas att dina nya produkter rättar till huden, är så tråkigt när det krånglar!

  Reply
 • Har haft använt mig av Exuviance i snart tre år. Man får ge det tid, men om man tar hand om sitt inre genom att äta rätt och röra på sig och samtidigt använda dessa produkterna kommer hyn bli MYCKET bättre. Var noga med att rengöra så kommer du snart till att se en förändring.
  Det är verkligen värt pengarna!

  Reply
 • Excuviance är det bästa jag använt! Vid 20 års ålder fick jag stora finnar på hakan och kinderna. Fick konstaterat att det inte var acne och heller inte tonårsfinnar. Jag gjorde en excuviance behandling på salong samt köpte hem deras produkter. Jag har samma produkter som du har och har aldrig några problem med huden nu! Har använt det i snart två år!! Helt underbart. Rengöringen håller ett år gör mig och krämerna sex månader, inte alls dyrt! Sen måste man tänka på att man betalar för att få kvalité, så slipper man massa parabener och dåliga silikoner! Jobbar som frisör och man blir ju mörkrädd av allt skräp dom stoppar i produkterna! Hoppas det kommer fungera lika bra för dig som det gjort för mig! 🙂

  Reply
 • Hej
  Tack för en super blogg, tänkte bara säga att jag har kört exuviance snart 1 år och det är så värt det! Älskar serien!
  Lycka till med det nu =)

  Reply
 • Jag har en foundation från Exuviance, den är dyr men superbra! 🙂

  Reply
 • Bra val! Bästa produkterna och väl värt pengarna.

  Reply
 • Jaa de är bäst!!! <3

  Reply
 • Hej! Vill dela med mig av ett tips!
  Jag har själv haft problem med huden, men såg stor skillnad då jag började äta extra av vitamin vB5, alltså Pantotensyra. Jag får knappt en enda finne längre! Det är den bästa investering jag har gjort för min hud! 🙂
  (Har även testat Exuviance, men såg ingen riktig skillnad)

  Ps. TACK för en outstanding blogg! 😀

  Reply
 • Hej Linda! Detta är första gången jag kommenterar i din blogg. Jag hade stora problem med finnar under hela min tonårstid, och hur dyra, fina, och bra produkter jag än köpte tyckte jag att skillnaden blev liten. När jag senare skaffade p-pillret Yasmin blev det en stor skillnad för hyn. Det är känt att pillret är bra för hyn. En förändring sker inte omedelbart, men på sikt. Denna månaden har jag ätit Yasmin i prick ett år, och min hud är otrolig. Jag har inte haft en enda finne på två månader, och detta trodde jag aldrig skulle ske. Om pillret verkar passa dig vill jag rekommendera dig att testa!

  Reply
 • Jag hade inga problem någonsin med hyn men fick yasmin som p-piller när jag skulle börja med det. Huden var helt ok under tiden men när jag slutade med dessa… katastrof. Man ska vara försiktig med hormoner, det passar inte alla.

  Reply
 • Å Exuviance är så jädra bra! Hade serien för ett par år sedan, och bytte för att testa andra märken (fast jag var egentligen nöjd), och nu har jag nyligen bytt tillbaka eftersom min hud blev helt knasig av de billigare hudvårdsmärkena. Jag har långtifrån perfekt hy, men den har blivit mycket bättre sedan jag bytte tillbaka till Exuviance. (låter som en försäljare….) Dock har jag märkt att min hy har blivit lite torrare, så eventuellt kan du nog behöva ett bra fuktserum eller liknande längre fram. Jag är själv sugen på att testa deras Bionic serum. Hoppas produkterna hjälper din hy! 🙂

  Reply
 • Har du testat att sluta äta mejeriprodukter? Jag har haft mycket problem med eksem i ansiktet och efter att jag slutade helt med produkter innehållande komjölk har eksemet blivit helt otroligt mycket bättre och som en bonus försvann även finnar och plitor ifrån pannan. Komjölk innehåller hormoner som ställer till det för rätt många när det kommer till hudproblem och det gäller just ko, det går bra att äta fetaost på får, buffelmosarella, getost och liknande, samt sojamjölk och andra liknande mjölkersättande produkter. Var noga bara med att kolla andra varor också som till exempel mörk choklad, chips(?!) och halvfabrikat som ofta innehåller mjölkprotein, det är nämligen själva mjölkproteinet som är problemet. Testa fyra veckor mjölkfritt och du bör märka att huden blir bättre!

  Reply
 • Jag frågade min läkare om det där och hon sa att det bara var en bluff och att det inte alls var sant. :-S jättekonstigt då jag har hört jättemånga som det funkat för.

  Reply
 • Ja, det stämmer faktiskt. Läkare brukar inte hålla med då de är gammaldags utbildade i att råda folk att dricka mjölk, men mjölkprodukter är egentligen ren skit mot kroppen, speciellt för kvinnor. Våra hormoner tål det helt enkelt inte riktigt. Självklart varierar detta från person till person som med det mesta. Men de flesta tjänar på att ta det lite easy med komjölk.
  Nu när jag slutat med mjölkprodukter helt så mår både huden och magen bättre!
  Värt att testa, trots läkarens ord, skulle jag vilja säga.

  Reply
 • håller med om mjölk, har slutat med det i stort och fått bättre hy. men det allra bästa jag provat är kokosolja (inte den i silverpaket bara!) gör ren och smörjer hyn med den och det har minskat otroligt på mina finnar! från inombordare och typ 20 finnar i hela fejjan, till kanske 3 ytliga…!

  Reply
 • Åh Linda de är HUR BRA SOM HELST! Omg.. Jag hade problem med hyn i flera år med stora, ömmande finnar på kinderna framför allt, men sen jag började använda dessa produkter så har jag vart nästintill helt ren i ansiktet. Helt sjukt. Så värt pengarna 🙂

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag blev förvånad av att läsa att du har lite problem med din hy nu för det är absolut inget som märks på dina bilder. Jag har själv problem med min hy mest på sidorna av ansiktet och jag tro det är relativt hormonellt också pga. att jag inte hade dessa problem när jag var yngre (är 23år nu). Men fast jag sminkar mej och täcker och håller på för att mina finnar och skavanker inte skall synas så gör de det! Jag måste fråga hur du gör, photshoppar du bilderna eller hur kommer det sig att inte en endaste finne eller dylikt syns? Jag lyckas inte täcka dom fast jag skulle sitta och försöka i 100 timmar…

  Avundsjuk och tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • Hej! Jag hade för 4 år sedan riktigt dan stress akne som slog ut som mest på hakan. Jag prövade då Exuviance och har fått super fina resultat. Det min hudterapeut säger är att man ska våga testa lite olika produkter inom exuviance för att hitta det som verkligen passar. Man snöar lätt in på en "serie" men att kompletera något mer aktivit, djuprengörande med något lugnande kan ibland vara det bästa. Rekommenderar Exuviance skarpt! (Exuviance finns även på Hagdahls & co och Carinas hudvård i linköping med, så jag kollar alltid erbjudande med rabatter och väljer salong därefter =) )

  Reply
 • Hej! Måste först såklart säga att du är verkligen begåvad. Jag är själv makeup artist och är en riktig.perfektionist på gott.och ont (haha). Såg att du ska.börja använda excuviance, det är en bra hudvårdserie, jag har själv läst hudvård innan i 2 år. Men i längden är iinte excuviance så bra för huden, den kräver verkligen dag och kväll, vartenda kväll att man ska rengöra också. Den blir rätt.stark. Jag använder själv Organique, det finns tyvärr bara i Kristianstad än så länge men det är tusen gånger lugnare för huden. Plus att alla grejer du behöver blir runt 5-600:-

  🙂 Ha det så bra! 🙂

  Reply
 • Världens bästa jag använder mig av neostrata som är skapare av exuviance sjuuuuukt bra produkter samt jäääääättteeeee dryga !! Man lägger 200-2500 på på produkter men samtidigt håller de i flera månader ! Hoppas du blir lika nöjd som mig. Min hudläkare har sagt att man även ska använda deras smink för bästa resultat deras foundation är halvtäckande .. för neutral för min smak men blandar med deras concelar som är Sååå bra spf 15 samt vårdar huden !!! Deras löspuder borde du med testa
  🙂 vore intressant se vad du tycker .

  Reply
 • Fråga din hudläkare efter neostrata de säljer exuviance hos hudterapauter men neostrata hittar du bara hos hudläkare.

  Reply
 • Hej! Hoppas du blir nöjd med dina produkter! Men ha tålamod! Excuviance gränsar till ett medicinskt märke ( de har ett medicinskt märke med som behandlar bl.a. ichthyosis) alltså de har helt fokuserat på resultat och glömt mysfaktorn helt! Men för många är slutresultatet viktigast 🙂 tänk på att lägga lite av dagkrämen annars fungerar den inte alls med makeupen utan bara rullar sig. Den har den konsistensen pga spf och även för den ska verka så skyddade som möjligt. Komplettera gärna med serumet vespera!! Och gör även deras syrapensling när du är på behandling 🙂 lycka till!

  Reply
 • Jag bytte till Excuviance från Dermalogica för ett halvår sedan eftersom min hy bara blev sämre och sämre. Jag är verkligen supernöjd med Excuvince! Jag älskar att man känner att produkterna verkar och redan efter en månad såg jag en stor förbättring och et blir bara bättre med tiden.När jag använde Dermalogica behövde jag fylla hela badrumshyllan med produkter för att fylla mina behov. Min morgon- och kvällsrutin tog ca 15 min, vilket inte kändes speciellt peppande. Nu använder jag endast rengöring, toner och kräm från Excuviance och de gör mer nytta än de 8 produkterna jag hade från Dermalogica. Dessutom är ju priserna väldigt bra, vilket är ett stort plus. Jag är lyrisk över dessa produkter och jag är säker på att du inte kommer bli missnöjd!

  Reply
 • Absolut det bästa jag använt! Fram till andra året på gymnasiet hade jag jätte bra hud men sen bröt finnarna ut ordentligt. Hade jätte stora, röda och variga "bölder" som inte alls ville försvinna. Jag provade några produkter som blivit rekommenderade men inget hjälpte. Självförtroendet sjönk extremt men efter ett halvår gick jag av en slump förbi en hudvårdsbutik och hittade dessa! Köpte de (en starkare variant), fick två ansiktsbehandlingar och efter mindre än 1 månad var allt borta!!! Har fortfarande småproblem med finnar men de blir jätte små och försvinner jätte snabbt igen när jag använder dessa produkter! Superbra och rekommenderar dem starkt. Kostar dock en mindre förmögenhet eftersom jag måste kombinera dem med ansiktsbehandlingar men det är det absolut värt!

  Reply
 • Spännande!! 🙂

  Reply
 • Blev så inspirerad att ta tag i mina hudproblem oxå. Har get hy med acne och är 36 år… inte kul. Nåja får glädjas åt att det sägs att man blir mindre rynkig när man har fet hy 😉 Ska idag på gratis hudanalys på en Exuviance salong 🙂 Hopps det kan hjälpa mig. Lycka till med dina. Ska bli spännande att höra vad du tycker.

  Reply
 • Kan varmt rekomendera exuviance serum. Testade det när min hud var vintertråkig och torr-fläckig, allt försvann! Som magi. Dyr som attan men den är värd varenda öre 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag har anvnt excuviance i flera år och jag ÄLSKAR det!!!!!! Ett tips från min hudterapeut var att på vintern använda nattkrämen (restoring complex) som dagkräm också (och nattkräm), och på sommaren använda den vanliga dagkrämen. Jag måste säga att för mig med blandhy var det min räddning i kalla sverigevintern och på sommaren blir dagkrämen lättare på hyn! 😀

  Reply
 • Exuviance är bäst. Jag har Rosascea och lätt psoriasis, testat ALLT inom hudvård och kost, googlat och köpt dyra medicinska hudvårdsprodukter från hela världen typ. Men jag började med MD Formumations rengöring för tio år sedan och där vände det. Rosascean började försvinna och blev sedan tipsad om Exuviance av en bekant som hade fått fantastisk hud. Numera är det bara Exuviance jag behöver: kör en enkel rengöring med olay och sedan Age reverse day repair och skincaring foundation. De två är magiska för min hud. Har även beställt ultra restorative creme som min hy älskar efter testat några prover.
  Man måste ge exuviance lite tid..i början kan huden reagera tvärtom men sedan blir den bara bättre.

  Reply