Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | July 28, 2013

En färg, flera varianter!

8 september kommer “Indulge-kollektionen” från MAC.
i kollektionen så hittar vi bland annat detta snygga läppstift, Sweet suculence (195k5)
Stiftet är inte så jättetäckande utan kräver nästan en läppenna under.
Här är stiftet med fyra olika färger under. Vilken gillar ni bäst?

/We can find the Indulge-collection from MAC from the 8:th of september (nordic)
Avaliable in this collection is Lustre lipstcik Sweet Suculence.. the lipstick itself isn’t that covering, but with a lippencil underneath it’s gorgeous!
Wich of the four colors do you like the most?


17 kommentarer17 kommentarer om “En färg, flera varianter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker alla var superfina! Coolt när man kan göra så mycket olika saker med ett stift lixom. Men jag tyckte nog den nästljusaste, alltså den med Isadora pennan var finast! Hihi

  Reply
 • Tycker att alla färger var superfina 🙂

  Reply
 • Hej detta har inget med detta inlägget och göra men jag har en liten fråga. Jag är blond egentligen men har underett års tid nu färgat mitt hå svart. Jag trivs jätte bra i svart hår verkligen. Känner mig mer som mig i det än i mitt platina blonda hår haha. Problemet är bara tt jag orkar inte med utväxten. Jag brukar ha mitt hår plattat med mitt bena så man ser det väldigt tydligt. Vilket gör att jag ser ut som att jag är skallig. Så till mig fråga, finns det någon produkt som man kan spraya så man får bort utväxten eller typ som en hår mascara å slipper man färga håret typ två gånger i månaden för att det skall se någorlunda ut. Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Gå tillbaka blond, blondt hår är mycket snyggare plus att du kommer att ha mycket roligare och slippa färga…. SLUTA FÄRGA OCH VAR BLOND, DU KOMMER ATT BLI SÅ SNYGG!!! 😉

  Reply
 • Finns väl någon form av torrshampoo typ med färg? Eller något slags puder man lägger på, minns ej. Kolla rapunzel, har för mig att de har något 🙂 Annars är ju toning/intensivtoning bra på det viset att man inte får någon vidare utväxt, kör själv på det (brunt). Men med just svart kanske det inte är det bästa då det kanske mer går åt grått eller nåt om färgen går ur :s Men kolla rapunzel!

  Reply
 • Ett tips är att skugga benan med ögonskugga! I alla fall de första millimetrarna av utväxten, så behöver du inte färga om hela, hela tiden. Funkat jättebra för mig!

  Reply
 • linda har förut tipsat om att man kan ta vanlig mascara och fylla i, funkar ett tag iaf 🙂

  Reply
 • Det röda var supersnyggt!

  Reply
 • Isadora 42 plum

  Reply
 • Någon som vet om loreal blonde casting intensivtoning funkar på mörk blondt hår om jag ska tona det ljusare? Vad mer funkar om jag vill ljusa upp med en toning utan att bleka eller färga? Så tacksam för alla som vill hjälpa till! 🙂

  Reply
 • Läste någon stans att du måste tona det mörkare för att få resultat, men är ej så haj på detta så kanske någon annan vet? Kram på dig! 😉

  Reply
 • Hej Linda!

  En liten fråga, vad tycker du om märket KIKOs smink? Vad säger dina erfarenheter? Är nere i Spaninen nu ock här finns ju det, dessutom billigt, tänkte om det är värt att köpa på sig ett lager?

  /Cecilia

  Reply
 • Hej! Jag köpte lite när jag var i Milano. Helt ok smink, men inte mindblowing 🙂

  Reply
 • Få 250 kr rabatt på gomdajuveler.se 🙂 kolla bloggen för mer info!

  Reply
 • Påminner lite om deras Rebel-läppstift.. min personliga favorit 🙂

  Reply
 • Hm, min kommentar på inlägget om "nytänk" kommer inte fram… Så jag provar här.

  Det låter lite som att du har fått idén från debatten kring blackface vid en av dina sminkningar… 🙂 om det är så, så blir jag grymt imponerad av att du har lyckats ta kritik och göra om det till något positivt. Hursomhelst så låter det som ett underbart initiativ!

  Reply
 • Den näst sista!! Underbar! 🙂

  Reply