Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | July 28, 2013

Nytänk!

Foto: Tam Thi

Nu när jag flyttar till Stockholm så tänkte jag göra en ny grej här i bloggen! Nämligen månadens läsarsminkning!
Jag kommer be er skicka in bilder på er själva där jag söker efter ett specifikt utseende. tex: rött hår, mörk hy, bruna ögon, asiatiskt ursprung, fräknigt ansikte, kille, dragqueen, ung, gammal, osv, osv, ni fattar 🙂 .. Så varje månad kommer jag fokusera på olika saker! Och så kommer jag att sminka just den läsaren jag väljer ut och ge tips till er så att det blir så varierat som möjligt! Alla ska vara med och bidra 🙂 Plus att det kommer bli superroligt för mig att träffa er också!

Vad tror ni om det?

Har ni även andra tips på vad jag kan göra för att fräscha upp bloggen? tipsa mig jättegärna!

/I will start a new category when I move to Stockholm: “Make up my blogreader”
Each month I will search for a new face: Red hair, freckles, dark skintone, asian, young, old, boys, drag.. I think you get it 🙂
What do you think about the idéa?
I love the idea, plus that I get to know you guys better 🙂


69 kommentarer69 kommentarer om “Nytänk!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Jag tycker det hade varit jätteroligt om de som följer dej skulle få sminka och skicka in bilder till dej där du sen väljer ut vilken du gillar bäst och kanske ger lite feedback och ideer.. 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Vilken toppenbra ide 🙂
  Sök gärna efter 40+ are också. Dina sminkningar är otroligt snygga och jag har köpt många skuggor inspirerad av dig. Jag har dock lite svårt att få till det på ögonlock som inte är "superspänstiga" längre, skulle definitivt behöva lite tips 🙂
  Mvh Lisa J

  Reply
 • Rolig idé, ska bli kul att se 😀

  Reply
 • Superolig idé, ska bli kul att se sen 🙂

  Reply
 • Cool! =)

  Reply
 • Låter som en riktigt kul idé! Söker du efter gröna ögon ska jag lätt skicka in en bild 🙂 har följt dig sedan micromiss-tiden och tycker din blogg hållit bra kvalité genom alla år!

  Det enda jag saknar är lite fler videotutorials och kanske lite fler tips och trix? 🙂

  Reply
 • Vad var micromiss tiden?

  Reply
 • Good god I need to go to Stockholm!!!! I would give my left leg for you to do my makeup, and to meet you!!!

  Reply
 • Superb idé! Det jag vill se mer utav, är om möjligt ännu fler tutorials, tex med olika varianter på eyeliner. Man kan ju inte få nog! Kram

  Reply
 • Låter riktigt kul! Synd att man inte bor i stockholm bara, tror det kommer bli uppskattat! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag är en tjej som tycker väldigt mycket om smink, men har dock inte de rätta skuggorna som jag egentligen vill ha. Jag känner att jag inte riktigt har koll på det där med märken, vad som är bra och vad som är mindre bra. Tänkte att du kanske kan hjälpa mig med att svara på mina frågor?
  Jag undrar om du kan tipsa mig om en fin och bra palett med bruna nyanser som man kan beställa från internet? Heller inte allt för dyr. (Eller tipsa om en bra hemsida)
  Sedan undrar jag om du även kan tipsa mig om en ljus skugga med mycket skimmer. Tycker det är så himla fint!

  Så himla tacksam för svar. Kram!

  Reply
 • Jag kan tipsa dig om sleek makeup, om du vill ha något billigare, sjukt billigt och fina paletter med bra pigmentering. Finns på brallis.se . På eleven.se hittar du också too faced som gör jätte fina paletter men 9 skuggor i varje, skitbra skuggor som verkligen sitter !

  Reply
 • Riktigt kul grej!
  Ser fram emot "rött hår", jag har knallrött hår med ena sodan rakad.
  I'm all ears!

  Reply
 • Hej Linda gäller det alla läsare, även om man inte bor i Stockholm?

  Reply
 • Självklart! dock får du ta dig till stockholm om du blir utvald

  Reply
 • GUD vilken grym idé!!!!!!!

  Reply
 • Åh, vad kul! Synd bara Borås ligger så långt ifrån Stockholm.. Skulle vara kul om du var ute på vift i någon annan stad och passade på att göra en läsarsminkning då! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Grymt initsiativ!

  Reply
 • Riktigt bra Linda! Nytt, inspirerande och varierande. Heja dig!

  Reply
 • Nej men gud så kul! Det skulle vara hur roligt som helst att bli sminkad av dig! 😀

  Reply
 • When r u going to Brazil? Wang u to do my make up!! 😉

  Reply
 • Superbra idé, det gillas =)

  Reply
 • Kul idé 🙂

  Reply
 • Vilken bra idé! Det skulle vara en dröm att bli sminkad av dej : )

  Reply
 • Åhh vilken rolig och annorlunda idé =) super <3

  Reply
 • Fan, vilken grym idé! Härligt med lite nya inslag!

  Reply
 • Jag är bara 12 år men så "små" personer kommer du väl inte söka? Det spelar ingen roll ändå för jag bor så långt ifrån Stockholm, så kan tyvärr inte åka dit för att bli sminkad av dig! :c

  Reply
 • Tänkte skicka in ett foto från min sminkning till dig igår och nu när jag läste så tänkte jag YES! Bor själv i Stockholm. Är mindre än arton och ääääälskar din blogg!!!!!

  Reply
 • Skulle vara kul med typ månadens utmaning eller liknande där du ger ut en sminkutmaning som man ska utföra och sedan dokumentera, sedan väljer du ut de fem bästa resultaten och visar hur du löste uppgiften eller så!

  Reply
 • Ååh, låter jättekul! Ska hålla utkik efter om du söker någon med mitt utseende:)

  Reply
 • JAAA va roligt!! /Glad sthlmare

  Reply
 • Åh vilken kul idé! Kommer bli otroligt uppskattat tror jag 🙂

  Reply
 • Jag skulle nog kunna ta mig till Stockholm i så fall. himla kul idé!

  Reply
 • I wish I lived in Sweden!!! Sounds like a fun idea!!

  Reply
 • Låter grymt bra! Blir en fantastisk möjlighet för oss läsare att få träffa dig. 😀

  Reply
 • Jag tycker det skulle vara trevligt att få se sminkningar till djupt sittande ögon!

  Reply
 • Superkul! Synd att man bara bor så långt borta…

  Reply
 • Åh va kul! Har alltid velat bli sminkad av dig så jag kommer absolut skicka in! Tyvärr har jag inget speciallt drag, men om du skulle söka nordiskt utseende, ljusbrunt hår gröna ögon typen så blir jag glad!!=D

  Reply
 • Vilken rolig ide!!! 🙂 <3

  Reply
 • Fed ide!
  Jeg kommer gerne til Stockholm fra Danmark af 😉

  Reply
 • Vilken rolig idé! Ser fram emot att se alla "utvalda". 🙂

  Reply
 • Jättebra idé! Skulle du inte kunna köra några såna "omgångar" när du är kvar i Linköping, för oss som bor här? 🙂

  Reply
 • Tyvärr flyttar jag redan på torsdag, så det hinner jag nog tyvärr inte

  Reply
 • Vilken rolig grej 🙂

  Reply
 • åååå vad kul! jag har ljus hy och ljus kopparfärgat ( orange ) hår 😀

  Reply
 • Ååh, vad spännande. SUPER BRA idé! 😀

  Reply
 • Quero participar! Como posso mandar as fotos? Sou do Brasil, Maranhão!

  Reply
 • Det låter som en fantastiskt rolig idé!! Superkul att se olika sätt man kan sminka både sig själv och andra på 😀 Älskar din blogg och har väl egentligen inga direkta önskemål eftersom den redan är så bra, men kanske lite fler tutorials så att man får se hur du har jobbat när du har lagt en makeup, kan ibland vara svårt att lista ut själv hur man ska lägga skuggorna och vilka färger, då är tutorials med bilder och hela kitet superbt! Fortsätt i samma anda!

  Reply
 • Jaaa! Det här skulle va som att en dröm gick i uppfyllelse! Att bli sminkad av dig!

  Reply
 • Wiiie! Tror det blir en jätte bra idé! Spännande att se vad för bilder folk skickar till dig. Längtar 😀 men hur ska du göra om du väljer en läsare från t ex Luleå eller Malmö? Ska dem komma till dig eller du till dem? Puss

  Reply
 • Hmm, det låter som att denna idé kan ha kommit ur debatten kring blackface vid en av dina sminkningar… 🙂 om det är så, så blir jag verkligen imponerad av att du lyckats ta den kritiken och göra om det till något positivt. Hursomhelst så tycker jag detta är ett alldeles underbart initiativ!

  Reply
 • Åh, så roligt!

  Reply
 • Hej! skulle du kunna tipsa mig om ett bra startkit? där det ska ingå primer,foundation,puder,rouge & mascara. använder gärna märken som maybelline,maxfactor och liknande som finns nästan överallt då jag uppskattar deras priser! kram

  Reply
 • Jag tycker det låter jätte roligt! 🙂

  Reply
 • Tycker det låter riktigt kul! 🙂

  Reply
 • Låter jätte kul! 😀

  Reply
 • Alla bor inte i stockholm!

  Reply
 • Hahaha ja synd att Luleå är en bet ifrån Stockholm 😉 Annars hade du haft ett var riktigt knalliga gröna ögon här, höhö 😉

  Reply
 • Skitbra idé!

  Reply
 • Tyckte det lät bra tills jag insåg att du skulle sminka personen istället för att lägga upp en bild som läsare skickar in på sin sminkning 🙁

  Reply
 • Låter jättekul! 🙂 Hoppas man inte behöver bo i Stockholm bara

  Reply
 • Inte bo, men du får ta dig till sthlm om du blir utvald

  Reply
 • Åh, en dröm att få bli sminkad av dig ju!!

  Reply
 • Å, så morsomt påfunn! 🙂

  Jeg har en annen idè til deg også, som hadde vært veldig morsomt og ikke minst inspirerende.

  Om folk kunne få sendt inn sminkebilder av seg (sminken må være gjort av dem selv), så velger du noen sminkelooker hver uke du synes fortjener litt omtale, legger de ut på bloggen din og linker til deres blogg. Kanskje de vil få flere lesere også, og det vil hjelpe dem å utvikle seg.

  Det hadde vært veldig fint om du kunne begynne med noe sånt! 🙂

  Reply
 • åå vad roligt det låter! Skitba idé 🙂

  Reply
 • Fantastiskt bra idé, så himla roligt.

  Reply
 • Alltså det var den bästa idén jag hört på länge!! Vad roligt och inspirerande!!

  Reply
 • Hej Linda!
  Super bra blogg!
  På bilden använder du en puderpuff för att stötta handen mot ansiktet med. Jag brukar också använda en puderpuff men problemet är att den blir skitig med tiden och ger finnar. Då jag försökt tvätta min så har den gått sönder (antagligen inte den bästa puffen) så jag undrar vad du använder för puff och hur du gör? tvättar du den eller köper du en ny?

  Älskar ideén btw 😉

  Reply
 • super roligt iallafall du skulle göra de! 🙂
  jag har väldigt bruna ögon och vet inte riktigt vilka färger osv som passar bra till de o skulle va kul om du visade de någon gång! 🙂

  Reply