Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | July 30, 2013

Todays look – Tangelo

Hej hej!

Om det blir lite korta och tråkiga inlägg fram tills på torsdag är det för att jag håller på att flytta, ganska mycket grejer som ska göras. Men jag försöker köra på som vanligt! 🙂
Och mina ögonlock har fått en allergisk rekation IGEN (av samma ögonfranslim från House of lashes, råkade använda det av misstag) så de är just nu väldigt torra.. vilket gör att jag inte har smink på mig mer än kanske en halvtimme efter jag sminkat mig.

Jag har använt/I’ve used

Linser/lenses
Desio lenses Desert Dream

Ögon/eyes
NYX HD eyeshadow base
MAC Eyeshadow Mythology
MAC eyeshadow Brun
MAC Reflects glitter Bronze (from the wonder woman collection)
NARS larger than life long wear eyeliner Rue Bonaparte
NARS Eyeliner stylo Carpates
House of lashes “Hollywood glam” (Custom cut by me)

Läppar/lips
MUS Chubby lipstick Tangelo
MUS Gloss lips Orchid

Kinder/cheeks
NARS Blush Boys don’t cry


14 kommentarer14 kommentarer om “Todays look – Tangelo”

  Jättesnyggt! JAg gjorde en liknande sminkning igår, dock inte lika awesome och vacker som du gör den.. 🙂

  Reply

  Hej Linda! Först måste jag bara säga att din blogg är ju helt otrolig! Du är lätt Sveriges bästa make up artist! Folk kommer konstant in på make up store där jag jobbar och vill bli sminkad som dig och ha samma smink som dig.
  Jag ska ner till Stockholm nu i början av augusti och tänkte höra med dig om du vet om nars finns i Stockholm? Vet du var den butiken ligger i så fall? Har du nå andra tips på nå sminkbutiker som man måste besöka?
  /Sanna från Skellefteå

  Reply

  Hej Sanna, vad roligt att höra 🙂 det gör mig väldigt glad!
  Jag tycker du måste kolla in sephora på bibliotektgatan! Och NYX som ligger i gallerian, och MAC på NK såklart 🙂 Det finns ju så mycket!

  Reply

  Jag är inte Linda ,men jag tipsar ang NARS , det finns i SEPHORA Biblioteksgatan 2-4 i Stockholm .

  Reply

  Men du är ju så sjukt snygg när du lämnar ögonen helt osminkade och kör ordentligt bara på läpparna! Låt ögonen vila några dagar vetja.

  Reply

  vad gullig du är 🙂 tänk om man kunde göra det! det kliar i mina fingrar på tok för mycket för att jag ska kunna låta bli att sminka ögonen 🙂

  Reply

  Hej Linda!
  Jag har fått precis samma problem med ögonlocken, efter för mycket lösögonfransar, strass och eyeliner på festival är de nu snustorra och kliar som sjutton! Har du några tips hur man bäst tar hand om det? (förutom att låta ögonen vila från smink såklart) 🙂

  Kram

  Reply

  Jag låter ögonen vila, sen eftersom jag även har eksem har jag en speciell kortison till ögonen och så använder jag min ögonkräm som vanligt 🙂

  Reply

  Åh, jag tycker det är underbart när du fotar och visar produkterna också! Blir mycket lättare att få en överblick på vad du använt. JÄTTE BRA! 🙂

  Reply

  Å Linda, din blogg är verkligen en favorit att klicka in på! Blir alltid imponerad och inspirerad av dina sminkningar (trots att jag själv sminkar mig sparsamt, kanske är det just därför…) och dina texter. Du verkar vara en positiv person, det är i alla fall det jag lämnas med efter att ha varit här och läst. Heja på och fortsätt inspirera!

  Reply

  Hej. Du är jättebra! Jag har en fråga.. Var redigerar du dina bilder? Tacksam för svar!

  Reply

  snyggt! jag har själv beställt exakt likadana linser då jag bara hört gott om dem, för mig ser ögonen grumliga ut med linserna inne dessutom så flyttar de på sig hela tiden så de inte sitter exakt på plats så man ser att det är fejk. Vet du vad det kan bero på eller har du haft samma problem?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här