Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:20 | August 8, 2013

Säkert tips för flawless hud!

På bilden ser ni hur jag framhäver ojämnheterna med skimmer på min just nu eksemiga kind.

När du väl har hittat din bas och är nöjd med färg osv finns det en sak till du kan tänka på:
Matt eller lyster?

Tänk enkelt: Allt som skimrar framhäver alla ojämnheter i huden, såsom porer, finnar, eksem, linjer och rynkor. Så vill du ha en flawless hud när din hud kanske inte är den bästa, satsa på en matt bas, det matta lurar ögat och gör att dina ojämnheter syns mindre..

Hör du däremot till gruppen med felfri hy kan du köra på hur mycket lyster och skimmer som helst.

/A tip for flawless skin:
Use a matte base on irritated, uneven skin (Pores, wrinkles, etc.). Everything that is shimmery brings forth your flaws, just take a look at the picture, where I used shimmer on my exzema. It’s even more visible!


14 kommentarer14 kommentarer om “Säkert tips för flawless hud!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har följt din blogg ett tag och du sminkar så himla fint. Hur mycket behöver man fjäska för att få dig att komma och göra min bröllopssminkning till sommaren?;)

  Reply
 • Tack 🙂 Du behöver inte fjäska, släng iväg ett mail så kan vi se vad vi kan göra 🙂

  Reply
 • Linda! Om du har brist på idéer till sminkningar så får du gärna göra en ögon-make som passar blondiner! Främst korthåriga jätteljusa blondiner (tänk dig Jessie J fast liiite längre hår). Jag gillar bruna, guldiga och mörkgröna toner och helst ingen eyeliner då det inte passar mina ögon. Kom gärna med någon enkel men snygg och lite kaxig!

  Reply
 • Tack för tipset. Har du tips på när man blir sådär blank i pannan? Har du möjligtvis gjort någon steg för steg video på en enkel vardagsmakeup?

  Reply
 • Varför har du fått eksem?:( funka inte dom nya hudvårdsprodukterna du prova?:/ kram!

  Reply
 • Jag har haft eksem i hela mitt liv.. beror på miljö, kost, stress, allt möjligt.

  Reply
 • Men gud! Bra tips där! Jag har trott att det är tvärtom och har gått runt som en discokula i ansiktet under 'problemperioder' för min hud. Hahaha, så tokigt det kan bli!

  Reply
 • Tjenare!
  Eftersom du är grym så får du höra det först – Du_är_grym.

  Jag vill bara be om mer smink-videos och då menar jag olika skuggningar, just att jag får se hur du
  gör. Jag sminkar själv och det blir bra men inte tillräckligt. Men alla kan inte bli grymma men de glädjer mig
  att se att du är så duktig. Några saker jag undra om:

  * Hur får du ditt smink att fastna så bra? Är de skit skuggor man äger då eller?
  * H&ms's skuggborste suger va?
  * Kan du berätta vad du gör med din hy varje dag, för min hy suger och jag tvättar alltid ansiktet morgon och kväll.

  Har massa frågor men kommer inte på just nu är sååå tröttttt. Jaja!
  Hoppas du får en trevlig helg.

  Reply
 • Hej linda . Såg du komentaren jag skrev att jag hittat pennan du så i dtt video inlägg sa att du leta efter ? Smashbox nr 12 😉 den röda ?

  Reply
 • Yepp jag såg det, men det är inte smashbox.. det är jag 100 på. det är något annat “No-name” märke..

  Reply
 • Jag har följt din blogg ett tag och har förstått att du har eksem i ansiktet. Är det bara i ansiktet? Jag får också eksem ibland, oftast i ansiktet, övre delen av bröstkorgen eller på insidan av underarmen. Mina eksem beror ibland på något i kosten och det kan ibland komma flera dagar efter att jag har ätit det. Men i ansiktet får jag oftast eksem av produkter som jag inte tål och eksemen behöver inte komma efter en användning utan ibland tar det flera användningar innan de små utslagen kommer. På senare år (låter som att jag är 100 år haha) har jag kunnat lukta mig till vad jag tål och inte – krämer eller sminkprodukter som doftar persika/aprikos-aktigt tål jag aldrig och jag får precis likadana eksem som du visar på bilden. Tänkte bara rekommendera dig att gå till en läkare och ta små stickprover för att se vad exakt du är allergisk mot – jag vet ju hur svårt det kan vara att bli av med utslagen. Vidare kan jag också rekommendera Decléors ansiktsvård: Harmonie-calm-serien som är himla bra för hud som lätt får eksem. Bara ett tips. Jag har använt produkterna i över två år och får mer sällan eksem nu än jag fick innan =)

  Reply
 • Jag ska faktiskt gå på en allergiutredning snart 🙂

  Reply
 • tack för tipset! 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • Hej, jag har väldigt oljig hy, så efter någon timme efter jag sminkat mig så blir jag jätte glansig. Undrar ifall du har något tips till någon bra matt ansiktskräm som jag kan ta innan jag sminkar mig? Tacksam för svar!! 🙂

  Reply