Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:44 | August 12, 2013

Underbar palett från Isadora!

HUR fin är inte nya paletten från Isadoras höstkollektion Color chock? Jag är lite kär.
Pigmenteringen är bra och färgerna är lättjobbade.
Fullpott! Längtar efter att göra en fin höstmejk med denna tillsammans med någon bärig läppfärg från samma kollektion.

/How lovely isn’t this palette from Isadora?


10 kommentarer10 kommentarer om “Underbar palett från Isadora!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Finns den ute redan på kicks?

  Reply
 • Det ska den göra 🙂

  Reply
 • Den är verkligen jättefin! Jag kommer inte att kunna stå emot ett inköp.

  Reply
 • Ok. Tack för svaret! =) Skitsnygga färger, kan inte stå emot. Ska till kicks och köpa! Du är jätteduktig på att sminka dej och andra. Din blogg är den enda sminkblogg jag läser och jag inspireras av dina sminkningar.

  Reply
 • den är superfin, min nya favorit 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Vill börja med att tacka för massor med inspiration! Ska jag någon gång gifta mig så ska jag försöka boka in dig 🙂
  Jag tänkte dela lite erfarenheter ang exuviance produkterna. Jag blev rekommenderad dessa för ca 1,5 år sedan och tyckte att de lät toppen! Jag köpte rengöring, mask, fuktgivande kräm, m.m. Kändes jätte bra till en början, men sedan började min hy reagera konstigt.. jag blev jätte torr och det liksom nästan sved i huden, och jag fick mycket eksem. Har känslig hy sedan barnsben (böjväxeksem, m.m.), men eksemen har hållit sig ganska borta fram till att jag började med denna serie produkter. På salongen sa dom att jag skulle ge det lite tid, att huden kunde reagera, men efter ca 7 månader då inget blev bättre gav jag upp. Jag kunde då knappt tvätta ansiktet alls för det gjorde för ont. Smink var en plåga, men ändå nödvändigt för att kunna visa mig på jobb osv. Tillslut snubblade jag på tipset att tvätta ansiktet med några doppar vetegroddsolja. Jag var mkt skeptiskt, men efter några veckor var eksemen borta! Jag har nu använt det länge, och har vaken haft finnar eller eksem eller torr hud alls sedan dess! Jätte skönt! Min hy har aldrig varit så fin som den är nu 🙂 Och billigt är det också! En liten flaska räcker i flera månader och kostar ca 100 kr. Det kanske kan vara något för dig med? Hoppas du slipper eksemen snart! / Anna

  Reply
 • ser superfin ut 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • Ja, den här var allt lite av en must have! Ska rensa bland smink och krämer så jag får plats med lite nytt nu.

  Reply
 • Hejsan. Hittar den inte på kicks eller eleven. Direkt länk?

  Reply
 • Var finns den? såå himla fin palett! Skriv gärna ut länk! 🙂

  Reply