Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | August 13, 2013

Med hösten kommer bäriga färger

Ett utav lacken i Isadoras höstkollektion som jag fastnade för var Purple Reign. Helt underbar djup burgundy.
Älskar lack som ser svarta ut på håll, men får färg när man tittar nära.
kostar 69kr

Har föressten kaaanske kommit på varför jag fått alla utslag! Kollade biverkningar på mina allergitabletter Allegra som jag började ta i samband med att jag flyttade till Stockholm (tar de för att eksemen inte ska klia) Och som biverkningar läser jag utslag, nässelutslag (Eh, ja!) att man svullnar upp i ansiktet (mina korvögonlock) och andningssvårigheter (vet inte om det räknas, men jag har varit konstant täppt i näsan sedan dess, har liksom varit helt stopp)
Så från och med nu så slutar jag med dem! Jag lägger om kosten och slutar med alla mejeriprodukter (vilket dock suger, då jag hade kunnat ersätta alla mina måltider med ost typ..) men många har rekommenderat att sluta med det, och jag gör det för min huds skull, plus att jag ska testa att bada i saltvatten 🙂 Tack för alla era tips, ni är guld värda! <3

/Here’s Purple reign from the new Isadora-collection Color chock, I love this deep burgundy-shade, very autumn!


13 kommentarer13 kommentarer om “Med hösten kommer bäriga färger”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om du inte redan använder det så smörj en kortisonsalva (ex Hydrokortison) på skärmen, iaf de i ansiktet så hjälper det mot kliandet!

  Reply
 • Varför ska du sluta med mejeriprodukter?

  Reply
 • Det ska tydligen förvärra eksem.. 🙁

  Reply
 • Om du gillar sådana lack måste du kolla in "recessionista" från essie, riktigt fint lack!

  Reply
 • Åhh den ser heeelt underbar ut, måste köpa den och den gröna också. De är så vackra. 🙂

  Reply
 • Skitsnygg färg! Äntligen kommer höstkollektionerna med murriga färger. Jag vill tipsa om ett snyggt lack från Apolosophy i färgen "Intense lilac". Loooooove it!

  Reply
 • Är det bara jag som ser "ansiktet" på en av naglarna i de nedre bilderna på vänster sida?! Var tvungen att zooma för att kolla en extra gång! Haha scary! 😀

  Reply
 • Haha, men fy vad läskigt det ser ut!

  Reply
 • Hej Linda!
  Har du testat äta zinktabletter? Det minskar tydligen kopparhalten som finns i kroppen och överskott av koppar gör att man kan få stora hudförändringar såsom eksem och finnar. Jag har börjat med zink och det funkar! Iaf mot eksemen.

  Reply
 • Hej Sophie, nej det har jag inte provat.. får kika på det 🙂

  Reply
 • Det finns väldigt många bra ostar utan mejeriprodukter i. Jag själv som är laktosintolerant äter ost varje dag! Så länge man håller sig till lite starkare ostar och inte kör med till exempel gräddost är det lugnt 🙂

  Reply
 • Vilket överlack använder du? Ser ut att ha en skitsnygg glans och utan att bli 'bubbligt' som alla de överlack jag har testat blir.
  Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Fy va tråkigt med eksem! :/
  Skumt att du fick biverkningar av Allegra. Min sambo blev oxå dålig av dom, fick massa huvudvärk, yrsel och dålig mage. Inte roligt!
  Hoppas du hittad någon ersättning så du slipper diva problem :/
  Kram

  Reply