Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | August 14, 2013

Nyfiken på: Matrix biolage Keratin Dose!

Matrix Biolage presenterar nya Keratindose – en hårvårdsserie som återställer upp till ett års slitage efter en applikation. (i jämförelse med ett vanligt schampoo)
En serie för oss som preparerar håret mycket.
Serien tillför fukt, vårdar och bygger upp håret med keratin (som är hårets egen byggsten). Låter som en dröm för mitt hår
Det låter för bra för att vara sant.. jag måste prova! Hela serien är utan sulfater och parabener
Frisörer, vad tror ni?

Shampoo 189kr/250ml
Balsam 189kr/300ml
Leave in spray 194kr /200ml

Finns hos frisörer

/Matrix Biolage presents Keratindose, a series for overprocessed hair with no sulfates or parabens.
I gotta try these, seems like a dream for my hair.
Hairdressers, what do you think?


20 kommentarer20 kommentarer om “Nyfiken på: Matrix biolage Keratin Dose!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet du om de innehåller silikoner?

  Reply
 • Åh, längtar efter en recension! Skulle jag behöva för mitt hår 🙂

  Reply
 • Ojoj, det låter jätteintressant! Det där vill jag prova! Jag använder bara paraben- och sulfatfria shampoon. Köpte nyss ett schampoo från Alterna som heter Bamboo Smooth. Håret blir jättemjukt och glansigt!

  Reply
 • Bygga upp ett års slitage efter en applicering låter väl lite för bra för att vara sant, men biolage är en bra och relativt naturlig serie. Att det ska hjälpa tror jag definitivt. Man kan inte bygga upp ett redan skadat hår, men hindra det från att bli ännu mer slitet går definitivt! Jag tror absolut att det är någonting att satsa på, och jag är frisör. 🙂

  Reply
 • Sen ska man akta sig för för mycket keratin, då kan håret bli ännu mer risigt. Men att använda några gånger i veckan är nog kanon!

  Reply
 • Jag använder Matrix hårschampo och balsam för lockigt hår o köper mina produkter från en kompis som är frisör och jag måste säga att jag älskar verkligen dessa produkter! So try it!!

  Reply
 • Innehåller förmodligen väldigt mycket silikoner…

  Reply
 • Låter som en underbar serie med produkter, 🙂

  Reply
 • Det låter intressant, inte så farligt dyrt heller… tyvärr har jag personligen inte haft nått så bra resultat med Matrix produkter tidigare. Men det kan definitivt vara värt att testa det. Är lite sugen på inpacknings varianten! Är helt såld på HGs produkter som, tyvärr, inte säljs hos många frisörer. Men hos min! Också helt fritt från kemiska prepareringar vilket är ett STORT PLUS! (Speciellt till lockiga hår!)

  Reply
 • Låter spännande! Är lite nyfiken, använder du fortfarande lush schampookaka? Hur "dryg" har du tyckt att den är? Kram och tack för en grym blogg, du rockar!

  Reply
 • Jag använder den ibland, jag har testat annat emellan, jag tvättar mitt hår väldigt sällan, så det mesta känns drygt 🙂 Jag vill verkligen rekommendera den!

  Reply
 • Är det möjligt att komma förbi och få brynen fixade hos dig? Och kanske en hel sminkning? På MUS då, vart det nu är du jobbar? 🙂 Du är så jäkla grym och jag får verkligen ingen kontroll över mina ögonbryn haha. Skulle behöva tips i övrigt när det kommer till smink och färger och så. Tack på förhand för svar!!

  Reply
 • Jag kommer bara jobba lite extra på MUS.. vet inte riktigt när ännu.. men självklart kan du få dem fixade då!

  Reply
 • HÅÅÅÅÅÅÅRRRRR<3 SHAMPOOTIPS!!! För mig till heaven!!!! Kolla gärna in heaven-hurts på spotify! 🙂

  Reply
 • Väntar på recensionen! Kan du inte skriva hur du tror den passar olika typer av hår? Jag själv har tjockare strån och mycket hår åt det torrare håret men fortfarande starkt och är blonderad. Just nu använder jag macadamias serie och har gjort ett tag och dom är en dröm för mitt hår! Har tidigare användt Lanzá men det går inte in tillräckligt i mitt hår. Som sagt väntar!!! 🙂

  Reply
 • Väntar på recensionen! Kan du inte skriva hur du tror den passar olika typer av hår? Jag själv har tjockare strån och mycket hår, åt det torrare hållet men fortfarande starkt och är blonderad. Just nu använder jag macadamias serie och har gjort ett tag och dom är en dröm för mitt hår! Har tidigare användt Lanzá men det går inte in tillräckligt i mitt hår. Som sagt väntar!!! 🙂

  Reply
 • WOW! Drömmigt shampoo och balsam.
  Älskar Matrix Biolage serie 🙂 Såg att just den serien finns att handla på beautybay.com för endast 82kr styck!
  Dessutom är det fraktfritt vilket man älskar. Ska lätt beställa denna serie :):)

  Reply
 • jag måste också köpa hela serien!

  Reply
 • vore kul att testa 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • Jag använder olika Biolage schampon och balsam på mina kunder och jag blir aldrig besviken på deras produkter! Jag har dock inte hunnit ta hem och prova dessa, men efter semestern ska dom få flytta in 😉 Sedan är det ju viktigt att komma ihåg att ett väldigt skadat hår inte återhämtar sig efter en användning. Däremot tror jag att det är riktigt bra produkter att underhålla kvaliteten på håret med. Speciellt om man är "tuff" mot håret med färgningar och värmeredskap t.ex. Ska bli kul och se vad du tycker! 🙂

  Reply