Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:22 | August 18, 2013

Dagens fråga

Vad tycker ni om att jag sminkar andra än mig själv nu? Blir bloggen mer intressant? är det bättre, sämre, ungefär lika?
Ska jag fortsätta såhär även om jag gör dagens makeup på mig själv?
Vad tycker ni?  vore kul med era åsikter! 🙂

/Todays question: What do you think about that I’m doing makeup on others? is it better?
Of course I will continue to do makeup on myself as well 🙂


118 kommentarer118 kommentarer om “Dagens fråga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är jättekul att du lägger ut bilder på andra människor också! Blir liksom lite mer variation och man får nog väldigt mycket inspiration från olika utseenden. Det är så fint att se på vackra människor 🙂

  Reply
 • Jag tycker att det är lika bra om inte bättre!
  Eftersom du är mua så är det kul att se "dina arbeten", så även när du kan sminka dig igen så fortsätt med att visa sminkningar på andra personer. 🙂

  Reply
 • I like the make-up when you dot it on yourself more… buth when you do it on others its also nice! 🙂

  Reply
 • Tycker det är bättre när du gör det på dig själv men även roligt att se andra. Så vore kul om du körde både och!

  Reply
 • Jag tycker att du ska fortsätta visa dagens make up på andra även när du får sminka dig själv, fast inte verje dag. Det är intressant att se andra människor men jag tycker inte du ska sluta att göra dagens makeup på dig själv, en blandning skulle vara roligast!!

  Reply
 • Båda är bra, så du kanske kan variera ☺

  Reply
 • Du är väldigt ung och slät och vacker. Det gör sminkningarna väldigt fina men lite overkliga. Andra modeller blir mer verkliga 🙂

  En blandning vore perfekt!

  Reply
 • Det är väldigt roligt att se när du sminkar andra också. Liksom kul att se att passar alla de där människorna i såna färgglada, spännande sminkningar så gör kanske jag det också 🙂

  Reply
 • Båda är fina, men jag tycker mer om att du sminkar andra och visar före och efter bilder.. på så sätt kan man se olika ansiktsformar och hy färger/ nyanser och få inspiration.. Jag har samma hy som Sara så det var kul att se om det skulle passa mig eller inte

  Reply
 • Jag tycker att det är super att du mejkar andra också, riktigt roligt, speciellt om det är olika åldrar, hudfärg och kanske trycka in en kille då och då?

  Reply
 • Äääälskar att du sminkar andra! Du är superfin men är kul att se hur duktigt du sminkar på andra oxå! 🙂
  Keep up the good work Linda! 🙂

  Reply
 • Kul med variation! 🙂

  Reply
 • Eftersom jag själv har sk. hooded eyes skulle jag bli jätteglad om du sminkade någon med denna ögonform. Älskar din blogg!

  Reply
 • Lika kul ungefär! Det bästa är ändå variation 🙂

  Reply
 • Det är superkul när du sminkar andra, speciellt med före och efter bilderna. Så fortsätt med din "Dagens" och släng in lite andra människor också! Toppen!

  Reply
 • Jag tycker du ska blanda! 😀

  Reply
 • Tror jag föredrar att se när du sminkar dig själv, men tycker också det är trevligt att se hur du sminkar andra! Så en blandning tror jag är perfekt! Och jag kommer läsa din blogg oavsett om du sminkar dig själv eller någon annan, du är ju grym!

  Reply
 • Tycker du ska fortsätta med både och! 🙂

  Reply
 • Jag tycker att det är jättekul att du sminkar andra människor också! Det ger ju ett "bredare utbud" av inspiration 🙂 Kul med mörkhyade, ljushyade, mörka ögon, ljusa ögon, stor näsa, liten näsa, kort hår, långt hår osv… Kul att du skriver vilken bas du använt också!
  Keep up the good work!

  Reply
 • Tycker båda är kul, så fortsätt med båda! 🙂

  Reply
 • Jag tycker att det är jätteintressant och ser gärna en fortsättning även när du lägger upp sminkningar på dig själv!

  Reply
 • älskar!!!!!!! när du sminkar andra! fortsätt med det, och dig själv!!! 😉

  Reply
 • I like it! I think it's really nice to see other people looking as special as you usually do! It's also a little variety, which is really nice. I like both: when it's just pictures of you and when there are pictures of other people. 🙂

  Wishing you all the best from Michigan, USA! 🙂

  Reply
 • Eftersom det är ytterst få som har den ansiktsformen, speciellt ögonformen, som du så är det bra med variation. Det är sjukt svårt att få till samma make-up på olika människor. Som de andra sa så är det kul med före och efter bilder också. Det som är bra med sminkningarna på dig själv är att du verkligen passar i ALLT, så där kan man få ändlöst med inspo.
  Gärna lite hur du beskriver vilken teknik som är bäst för vilken ögonform med skuggorna vore kul! 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Tycker det är jättekul att du lägger upp sminkningar på andra också men det är även kul att se dina inspirations sminkningar, så jag tycker att du ska köra lite blandat sen när du får sminka din hud igen:)
  Kram och tack för bra läsning och inspiration:)

  Reply
 • Tycker det är super kul att se hur du har sminkat andra människor dock vill jag personligen ha kvar dagens make-up på dig själv <3

  Reply
 • Tycker det är kul nät du sminkar andra! Men hade varit intressant att se om du kunde sminka en tjej med problemhy! 🙂

  Reply
 • JA! Det är verkligen jätteroligt att se hur du använder dina tekniker på andra också. Men jag tycker verkligen inte att du ska sluta göra smikningar på dig själv bara därför. Men blandningen blir toppen! 🙂

  Reply
 • En blandning vore kul… 😀 Saknar dina sminkningar på dig själv, men samtidigt kul att se andra också. 🙂 men gillar alla andra tips som det blivit lite mer av det senaste!! 😀 Även om det inte är bra för lilla köp-djävulen i sig… 😀

  Älskar din blogg oavsett..!!

  Reply
 • It'a nice, but I better like to see you!

  Reply
 • Hej!
  Jag tycker att det är bra då man får se olika ansiktsformer, ögon, läppar, kindben etc, men jag skulle inte bli besviken om du bara sminkade dig själv eftersom man lär sig mycket ändå! Hoppas att ditt ansikte känns bättre snart and keep up the good work! 🙂

  Reply
 • Fortsätt med din "dagens", men gärna andra också lite då och då.. då ser man mer variation,hur det kan bli på andra också.
  Och se vad som passar till olika personer. Kul!
  Och passa på att vila huden nu, ett tips är att inte använda så mycket flytande Foundation.
  Kram på dig!

  Reply
 • Hej!! Jag tycker det är kul att se både och!!
  Kör på:-)

  Reply
 • Jag tycker det är skitbra!

  Reply
 • Självklart är det alltid roligt att se mer! Det är även kul att se på olika former av ögon och ansikten – för det är ju en konst i sig kan jag tänka mig som make-up artist beroende på hur alla är formade! Tycker absolut du kan lägga ut mer på folk du sminkar! 🙂

  Reply
 • jag tycker att de sminkningar du gör på dig själv är lite mer intressanta och fantasifulla så jag tror att jag gillar det bättre. Men nu kan du inte sminka dig själv så då är det super att du kan sminka andra. 🙂

  Men även om jag gillar sminket på dig bäst så gillar jag endå när du visar jobbsminkningar som du gjort på andra. 🙂
  det enda jag inte gillar är vissa av dina starka röda sminkningar, men det gillar jag nästan inte på någon alls. Annars så älskar jag din blogg och är en trogen följare 🙂

  Reply
 • Jag tycker du kan blanda, för det är intressant att se hur olika färger ser ut på olika hudfärger och med olika hårfärger. 🙂

  Reply
 • tycker att det är kul att se lite hur man kan göra med olika ögonformer/färger så fortsätt gärna att sminka andra någon gång i veckan iaf!

  Reply
 • Jag tycker du ska göra på både dig själv och på andra, det blir lite roligare 🙂

  Reply
 • Det är skitkul att se när andra blir sminkade, ett stort plus med före och efterbilder 🙂 kör en blandning av när du sminkar dig själv och andra. Alltid kul med mix 🙂 underbar inspirationsblogg btw! 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är jättebra och intressant eftersom inte alla ser ut som du. Du för gärna göra tutorial på andra plus lägga ut före- och efterbilder 🙂 tack för en superblogg!
  Kan du i te göra en tutorial på en suddig eyeliner?

  Reply
 • Tycker det vore roligt om du fortsatte med men kanske bara någon gång i veckan eller så, det är roligare att se på dig tycker jag 🙂

  Reply
 • Det är jätteroligt att du sminkar andra och som tidigare talare sagt så är det jätteroligt med före och efter bilderna. Men jag vill fortfarande också se hur du sminkar dig. Får ju lika mkt inspiration av båda, älskar din blogg och är den jag läser dagligen.

  Reply
 • Tycker det blir mer inspirerande på dig själv och faktiskt mycket finare:)))

  Reply
 • Jättekul med lite fler ansikten 🙂
  Runda smala mörka ljusa långa.

  Reply
 • begge deler!

  Reply
 • Kluven! Men tänker va tråkig och säga att jag föredrar bilder på dej mest för jag tycker du ofta är är inspiration både med smink, hår och även kläder. Du har som hela stylingen och gör dej alltid så bra på bild. Men sen kan du ju gärna slänga in lite före/efter bild på andra me förstås. Typ kanske 1/4 me andra och 3/4 me dej skulle jag tycka vore lagomt =)

  Reply
 • ja, men då får du gäärna ta upp med om ansiktsformer/färger och lära oss mer om vilken typ jag (din läsare) kan vara =) och sedan jämföra (om man nu får det?!) de du sminkat de senaste och påvisa skillnader och hur man kan få hjälp med att hitta sina former och lära sig utifrån det. Ett exempel jag älskade var det där med matt/glansig fondation och hur man framhäver/tar bort det man vill!
  Tackf ör en bra blogg!

  Reply
 • MYCKET BÄTTRE! man inspireras mer då dina kunder har olika hudtoner och ögonfärg.

  Reply
 • Tycker nog nästan det är bättre, jag känner att jag får mer tips och inspiration nu 😀 men sen är det såklart alltid kul att se hur du sminkar dig själv också! 🙂

  Reply
 • Jag tkr d är mkt roliga när du sminkar dig sj åh visar 🙂 men i brist på annat så 😛

  Reply
 • Skit kul att se när du sminkar andra!! 🙂

  Reply
 • Jag gillar blandning av smink på andra och ibland på dig. 🙂

  Reply
 • Tänkte skriva exakt så som Alexia skrivit längst upp! Jättekul och inspirerande och kul med fler ansikten liksom 🙂

  Reply
 • Bättre! Det är intressant att se hur du sminkar andra då man får se olika ansikts- och ögonformer och hur du arbetar med dem. Ett roligt inslag att variera med. 🙂

  Reply
 • Jag är blond, ljus och har blåa ögon så självklart hade det varit kul att se hur sminkningar en själv kan tillämpa såg ut. Men samtidigt tycker jag många av dina fina sminkningar är inspo make-uper som kan bli bra på en själv bara man byter ut färg på ögonskugga osv. Hur du än gör kommer iaf jag fortsätta läsa din blogg! =) ha en bra söndagkväll!

  Reply
 • I think its nice to see others aswell, but still want to see a daily look on yourself as I look forward to them much more x

  Reply
 • I must admit I'm gutted when I visit your blog and the makeup is not on you, but others are good for a change… x

  Reply
 • Jag tycker både och! Kul med variation! 🙂 du är sjukt duktig!

  Reply
 • Hi there! I'm an Argentinian follower that is soon moving to Sweden and absolutely loves your blog.

  I think it would be amazing if you can do your work on other people and upload that to your blog. I'm sure we all wanna see the amazing work you can do on people.. because. let's say you have a beautiful amazing bone structure and all the make up looks look great on you! I'd specially would love to see how you do make up on people with mature skin, monolids or.. maybe with acne!

  xxxx

  Flo http://holaflo.blogspot.com.ar/

  Reply
 • Tycker det är bra med tanke på att alla har olika former på ögon och ögonbryn och att man då lägger sminket lite annorlunda och kanske framhäver andra vinklar osv! Så jag uppskattar det med din blogg! 🙂

  Reply
 • Tycker det är jättekull om du kan göra båda två parallelt med varandra! Dels är det kul att se sminkningarna på dig för att se hur de framhäver dina drag samtidigt som det är kul att se hur sminket du skapar ser ut på andra! Lite som "extrem makeover" vilket är riktigt roligt att se!

  Reply
 • Tycker det är typ lika! Tycker att du gör väldigt häftiga sminkningar på dig själv å me peruker och så! Samtidigt är det spännande med andra då de har andra ansiktsdrag och det blir ännu större variation! Dessutom kan man få fler idéer på att sminka sig själv om de har något liknande drag t.ex! Skitbra blogg Linda! Är verkligen till hjälp!

  Reply
 • Bilderna på din egen makeup är ju alltid bäst, du känner ditt ansikte bäst, kan visa upp det bra på bild och du är väldigt snygg i smink! 🙂 MEN det är jättekul att se sminkningar på andra människor, dels se olika slags ansikten, färger, ögonform, ögonbrynsform osv och se hur sminkningarna blir då. Och så slipper du att folk tar illa upp för att du sminkar dig själv mörkare osv, ta en mörkhyad modell eller en asiatisk modell etc för att visa på snygga sminkningar för den etniciteten istället. Så både och blir bra, gärna med tips på vad man kan tänka på om man har modellens ansiktsform/ögonform/hy osv. Jag är nyfiken på vad som kommer härnäst!

  Reply
 • Jag tycker, liksom många redan skrivit, att en blandning vore toppen! Före och efter bilderna är väldigt intressant att se då jag tycker det förtydligar val av färg, stil och teknik på ett bra sätt. Också lite info om personen som blir sminkad är jättekul att ta del av (hur de vanligtvis brukar sminka sig och vilka vackra drag de har som man vill förstärka och vad som kan tonas ner). Men ta för all del inte bort dina häftiga, vackra och urballade sminkningar från din fina blogg! 🙂

  Reply
 • Jag tycker att du ska göra både och. För du har ett väldigt neutralt och enkelt ansikte att sminka som passar i alla olika former av makeup. Men när du sminkar andra så vill jag gärna se mer tips för hur man sminkar någon med tex djupa ögon, tätt sittande ögon, små ögon. Sedan också hur man med hjälp av skuggor kan ändra i ansiktsformen som tex att framhäva kindbenen som man egentligen inte har, forma till en stor eller krokig näsa. Ja, men du fattar 😉

  Reply
 • Jag älskar att se dina sminkningar både som du gör på dig själv och andra. Det som blir kul när du gör det på andra, också, är att man ser hur man kan jobba med skuggor på olika ögonformer osv. 🙂 Så, en mix av båda i framtiden hade varit jättekul! 😀

  Reply
 • Jag gillar att du sminkar på andra nu när du itne kan på dig själv. Spännande att se lite andra saker. På dig funkar ju typ allt men det kanske inte är så på alla så det är intressant! 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är superroligt med variation! Hur snyggt du än sminkar dig själv så är det kul att se hur det ser ut på andra också 🙂 och jättebra att det varieras mellan dramatiska grejer och vardagssminkningar!
  BRA jobbat!

  Reply
 • Tycker mycket om när du sminkar dig själv! Samma person – olika sminkningar… Blir dessutom mer personligt. Men kul att se andra med 🙂

  Reply
 • Jag hade gillat om du hade varierat. Jag har alltid älskat dina sminkningar men det är roligt att se hur du sminkar andra också. Vi alla har olika utseenden och det är kul att se hur du framhäver det hos andra men även hur du lägger makeupen för att det ska bli smickrande för dem! Så en blandning hade varit roligt.

  Reply
 • Gillar verkligen när du sminkar andra med 😀 man får lite inspo till sig själv genom olika ansiktsformer o hudtyper mm. En 50/50 blandning kanske inte hade varit fel, älskar ju dina sminkningar också 😀

  Reply
 • Jag tycker att de är jättebra! Nu kan man se lite hur du sminkar på olika ögon! Jag har ju inte samma hud eller ögon som du och nu så kan man hitta nån som har typ samma ögon som jag o se hur du sminkar de!

  Reply
 • Jag tycker det är bra att du gör på andra med eftersom alla har olika ögonform och kan relatera till olika sminkningar. Men tycker även om att se dina sminkningar på dig själv så skulle vara kul om du kunde göra både och:)

  Reply
 • Jättebra, tycker jag. Roligt med lite variation på ögonform, ansiktsform, hy och dylikt!

  Reply
 • Du borde fortsätta med att sminka andra när du kan börja med dina egna sminkningar igen! Det är jätteroligt att se lite andra ansikten och te.x andra färgtoner osv. Roligt och inspirerande! 🙂

  Reply
 • Tycker att du ska fortsätta med det, är superkul att även få se lite olika ansiktstyper och vad du anser att de passar i.
  Annars är bloggen grym som den är 🙂

  Reply
 • Fortsätt med dagens smink på dig själv, men ha inslag av andra utseenden lite då och då

  Reply
 • Fortsätt! Det är ett kul sätt för att se hur olika personer passar i olika färger och har olika aniktsformer och hur man framhäver det fina med personen! Så tummen upp!
  Men självklart vill jag fortsätta att se dina sminkningar du gör på dig själv! 😉

  Du är enormt duktig måste jag bara säga! Och att dels komma ifrån lilla blekinge (som är mitt hem län 😉 ) och bli så här känd det är helt otroligt och det hade ju inte vari helt fel att själv sitta i din sist! 😉

  Reply
 • tycker det är jättebra att du sminkar andra också! roligt att se både dig och andra. före och efter-bilder är jättebra/kul. så fortsätt gärna med det!

  Reply
 • Jag tycker det är kul att se dina sminkningar på någon annan än dig, då man kanske ser någon med liknande ansiktsdrag som än själv och känner att man kan tillämpa den typen av sminkning!
  På dig ser allt bra ut, hahaha, det gör det inte på mig

  Reply
 • Jag gillar det! Visar andra ansikten är bara ditt eget 🙂 vilket kan ge oss läsare bredare syn på dina skills!

  Reply
 • I think that's nice.
  This way we can get new tips of different kinds of beauty……

  Love your work! Best Blogger Ever!

  Kisses fom Brasil!! <3

  Reply
 • Är väldigt kul med nya ansikten, med nya möjligheter osv. Någon gång i veckan skulle absolut inte skada 😀

  Reply
 • jag tycker det är jättekul och jag hade gärna velat att du sminkar andra även sedan när du kan ha smink igen 😀

  Reply
 • Tycker det är sjukt roligt när man får se make:erna på andra.
  Vore roligt om du kunde välja personer med olika för- och "nackdelar": ex hooded eyes, små läppar, stora ögon etc etc etc, och visa olika knep för att framhäva osv.

  Tack för en superbra blogg!

  Reply
 • Jag tycker det är väldigt kul och intressant att se både dina sminkningar och dina "jobb", som nybliven makeupartist är det kul att få inspiration från dig 🙂 du är grym!

  Reply
 • Jag tycker att du ska fortsätta med båda!! Och en sak som jag skulle tycka var jättekul skulle vara om du någon gång gjorde en makeup på dig och sedan samma makeup på en annan person! Kram

  Reply
 • Både och! Du kan enkelt visa hur man kan förändra ett utseende, enbart med färger, skuggningar osv. på ditt ansikte men också ha med andra som kan bidra med, och där du visar hur man kan sminka andra ansiktsdrag, för att ex. framhäva osv. Så jag röstar för både och! 🙂

  Reply
 • Jag tycker om det! Det är alltid kul med variation, så det vore jätteroligt om du fortsatte med det tillsammans med bilder på din egen make up.

  Reply
 • Jag tycker du ska använda dig av det i framtiden också. Det är på något sätt lättare att se hur olika makeuper funkar hos olika personer, och inte på samma ansikte hela tiden. (No offence, du ser jättebra ut). Dock inte BARA andra, jag tycker du ska värva det med varandra

  Men att det är lite variation och att som sagt, se hur det ser ut på olika människor. Dock skulle JAG vilja att du använde lite mer mörkare personer som modeller 🙂

  Reply
 • Tycker mer om att se sminkningar på andra just pga att det är olika människor i olika hudfärger, åldrar och ögon/ansiktsformer och kan därför vara mer lärorikt/givande. 🙂 Självklart tycker jag mycket om att se dina sminkningar på dig själv också.

  Reply
 • Kanonbra med varierade utseenden! Fortsätt med det. Ta gärna med lite medelålders + pensionärer oxå.

  Reply
 • Det är jättebra. Alla ser ju inte likadana ut, så nu känns det som vi får mer variation och tips till vad som kan passa en själv 🙂

  Reply
 • Lite sämre tycker jag :/

  Reply
 • Båda! Kan aldrig få för mkt inspiration 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är jättekul att du sminkar andra! Det är väldigt intressant att se fina sminkningar på väldigt olika personer, känns som där finns alltid nåt kul man kan snappa upp. Kör hårt!

  Reply
 • Jag tycker det är intressant när du lägger upp makeup på andra just för att då får man tips på makeups om man inte har samma utseende som du. Jag tycker du ska utnyttja det genom att visa hur man lägger makeup beroende på ens utseende (små ögon/stora ögon. Kindben/små kindben och visa upp det på dina provpersoner. Bra att visa hur smink kan ändra ens utseende

  Reply
 • Linda, i love your makes!! They are just amazing!
  Please make more tutorials! U're really pretty beautiful!
  Kisses and hugs,

  Reply
 • Jag tycker att det är väldigt intressant att få se dina arbeten på andra människor också så fortsätt gärna med det! 😀

  Reply
 • Det är roligt att se när du sminkar andra! Det blir lite mer variation då. Och det är kul med före och efter bilder. Så jag tycker du ska fortsätta med det! Och även fortsätta visa sminkningar på dig.

  Reply
 • Både och, men jag har så annorlunda ögonform än dig så därför är det kul för mig att se på andra också 🙂

  Reply
 • jag tycker det är jättekul att du lägger ut bilder på andra också, det är kul med lite variation! Fortsätt gärna med det! 🙂 kramar

  Reply
 • Det är jätte intressant när du gör sminkningar på andra än dig själv, då får man verkligen se din riktiga talang. För att sminka sig själv lär man ju sig efter några gånger men att se dig göra otrooliga sminkningar på olika människor gör det ännu bättre och intressantare än på dig själv!

  Reply
 • Tycker det är jättekul med lite nytt! Följt din blogg länge och verkligen älskar den. Du är så duktig! Hade vart super bra om du, när du sminkar andra, berättat lite om varför du väljer vissa kulörer på tex läpppar och ögonlock. Hade vart bra för mig som inte har samma hud- och läppfärg som du (har blont hår och hyfsat brun hy året runt). Tycker det är super kul att vara våghalsig med färger och smink i allmänhet men är ju roligt om man prickar in med rätt nyans och rätt rött läppstift, för ärligt talat, så mycket pengar har man inte i kassan att man har lust att köpa fel 😉 Tack för en grym blogg!

  Reply
 • Gillar att du har med andra personer, så tycker att du kan blanda!

  Reply
 • Tycker att det är roligt att få se andra också å då gärna med före och efterbilder, så man får se lite olika färg, hy, form osv..

  Reply
 • Jag tycker det är jättebra och kul att du sminkar andra, så får man se olika typer av looker för olika utseenden 🙂

  Reply
 • Tkr det är kul hur man sminkar olika ögon! Så fortsätt tkr jag

  Reply
 • Det är jättekul åh få se andra som blivit sminkade av dej, men jag tycker nog fortfarande att det är allra bäst när du själv är modell ! Du är juh så sjukt vacker så man vill bara se mer av dej (och jag menar alltså inte att jag vill sej dej naken :P) 🙂

  Reply
 • Det er fint med et litt annet perspektiv siden folk har forskjellig form på øynene og slikt; men det blir nok i blant litt flere 'crazy' looks på deg selv, og begge deler er jättebra!
  Du er super 🙂

  Reply
 • tycker det är roligast när du sminkar dig själv! 🙂

  Reply
 • Jag tycker att det är jättebra! Smink är som så individuellt och ser så olika ut på människor att det nästan kan bli mer inspirerande 🙂 Men glöm inte bort dina egna sminkningar bara, de är för snygga för att inte vara i rampljuset!

  Reply
 • I like it best when you do make up looks on yourself!!! Your poses and everything are soo great 🙂

  Reply
 • Thank you so much 🙂

  Reply
 • Underbart med att du sminkar andra. Du är väldigt duktig på det du gör och man blir grymt inspirerad men det är ofta svårt att följa dina sminkningar på sig själv när du har så pass annorlunda ansiktsform än till exempel jag. Då kan man försöka bygga upp sin egen teknik genom att jämföra med dina sminkningar på andra!

  Du är grym!

  Reply
 • Jag tycker det är roligt att du sminkar andra än dig själv! Jag tänker att du kan ditt ansiktet utantill och att det nog är större utmaning i att sminka ett ansikte du aldrig sminkat förut? 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är kul med lite variation och få se hur olika looks ser ut på olika personer, det är ju väldigt individuellt det där. Så fortsätt att publicera bilder på andra personer också. Vill även tacka för en bra blogg!

  Reply