Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:30 | August 18, 2013

Wanties från Beautyplanets rea!

Lite wanties från Beautyplanets rea!

MAC-gloss HÄR, Too faced palett HÄR, Twilight-lack HÄR, Liner-eyeshadow HÄR, Glow blushing creme HÄR


3 kommentarer3 kommentarer om “Wanties från Beautyplanets rea!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina Linda, ursnyggt kollage men jag tänkte bara skriva att såvitt jag vet är inte Beautyplanet auktoriserade återförsäljare av MAC och därför finns det ingen garanti på att de är äkta. Jag vet att många oauktoriserade butiker köper in från tex Strawberrynet som är positionerade i Hong Kong och som inte heller är auktoriserade. Så du inte får "skit" om någon beställer utifrån ditt tips och sen får hem en kopia. Nu behöver det inte vara kopior men det är bra att ha i åtanke. Tack för ditt underbara arbete med bloggen / mvh, Jon som hängt med från starten

    Reply
  • Kan kolla det.. men jag har svårt att tänka mig att beautyplanet skulle jobba med kopior. Jag tycker sådant är så himla svårt.. Men tack för att du uppmärksammade 🙂

    Reply
  • Hej! Jag undrar detsamma! Blir så skeptisk när de kan sälja produkterna till så rabatterade priser! Kolla gärna upp det och se om du får fram ngt. Vet att det finns utländska företag som genom flera underleverantörer etablerar sig på nätet i olika länder och säljer kopior. Men det ser inhemskt ut. Strawberrynet har i ett australiensk dokumentär visat sig sälja fake. Köpte dermalogica därifrån ett tag och min hy var såå dålig. Tog produkterna till Åhlens och jämförde. Såväl konsistens som lukt skilde sig. Anyway…efter min upplevelse hos strawberrynet lever jag numera efter if it's too good to be true så brukar det vara det:p jättefin sminkblogg. Du är verkligen supergrym!

    Reply