Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | August 21, 2013

Yin – Inner Peace

När jag doftade på Misten “Yin” från Rituals fick jag genast flashbacks från Italien, Ni vet den där “OH-känslan”
jag har varit i Italien väldigt många gånger, nästan varje år från dess att jag var fem, tills jag var 18. Så landet ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Och jag är en sådan som snappar upp dofter väldigt lätt, jag kommer till och med hur min lekislärare doftade, ibland så känner jag den doften, och kommer direkt att tänka på lekis..

Denna mist påminner mig otroligt mycket om just alla gånger jag varit i Italien!
Misten är lugnande och sprayas i hår, på huden eller på dina sängkläder för inre sinnesstämning. Innehåller ej alkohol och är därför perfekt om du är lite känslig mot parfym.
Doften: Organisk Vit lotus och något som heter Yi Yi Ren (som jag inte riktigt kommer fram till vad det är)
Kostar 165kr antingen i Rituals butiker eller HÄR

/When I tried Yin from Rituals I immediately got flashbacks from all the times I’ve visited Italy. I was there almost every year from 5 to 18 years old.
This bodymist is free from alcohol and has calming properties. Contains White lotusflower and Yi Yi ren.
Can be used in hair, on your body or sheets for inner peace and meditation


1 kommentarerEn kommentar om “Yin – Inner Peace”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej! Jag ska till södra Italien om en vecka, har du något tips om det är några skönhetsprodukter jag ska hålla utkik efter?

    Reply