Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | August 24, 2013

Ny parfym till Pojkvännen? Här har ni den!

Jag tänkte köpa den här parfymen redan när jag var i Frankrike med Yves Rocher, men sen tänkte jag att.. Nja, Linus kanske inte gillar den.. Och sen dess har jag gått och tänkt på den, doftat på den, och kikat på den, till och med drömt om den.. så jag klickade hem den förra veckan! Han får helt enkelt  tycka om den, annars tar jag den själv.. haha
Jag tycker att Ambre Noir är en otroligt bra doft för ett otroligt bra pris, en av de bättre herrdofter jag doftat på! Fastnade för den direkt.
Jag vet många som verkligen fått upp ögonen för denna, den sprider sig som en löpeld. Tror den kommer bli väldigt stor på kill-och herrfronten faktiskt.

Doften är tidlös, träig och maskulin skulle jag säga, och det säger även beskrivningen från hemsidan:

“doften för män är maskulin och förenar de intensiva tränyanserna hos patchouli och vetiver med tonkabönans mörka sensualitet. I hjärtnoten döljer sig diskret cederträ och lavendel som understryker doftens elegans.”

Den blir din för ynka 229kr. Finns HÄR, eller i din Yves-rocherbutik!

/I thought of bying this perfume when I was in France.. But I didn’t. And since then I have thought about it, and even dreamt about it.. So last week I ordered it!
Ambre Noir from Yves Rocher is masculine (It’s a perfume for men) and timeless if you ask me.

Notes: Patchouli, vetiver, tonkabean, cedartree and lavender


12 kommentarer12 kommentarer om “Ny parfym till Pojkvännen? Här har ni den!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skriv vad han tyckte om den!!

  Reply
 • Han tyckte den doftar väldigt mycket, och det gör den! bra, för då är den dryg 🙂 den doftade också väldigt manligt tyckte han, men huvudsaken är ju egentligen vad jag tycker, detär ju jag som ska sniffa på honom 😉

  Reply
 • Åhh tack för tipset haha! Mer sånt! + en fråga: vad är skillnaden mellan vanlig hårtoning och intensivtoning? Som loreal casting intensivtoning tex… Tackar och bugar om svar ges! 🙂

  Reply
 • Avråder dig från att göra något av det. Om du inte vill bli ful såattsäga haha! Puss 🙂

  Reply
 • Hej! Jadu.. jag är inte jättehaj på det där med hårfärger, det är bättre att du går till en frisör och frågar. I butik (som det brukar vara) är en toning bara en flaska som du kan ha direkt i håret, medan intensiv är två som du blandar ihop, och enligt frisörer så ÄR det hårfärg, och inte toning. Jag själv vet itne, jag litar på frisörer 🙂

  Reply
 • För egen del använder jag flera manliga dofter av den enkla anledningen att de passar mig tex Dsquared2 Wood?

  Reply
 • Ellerhur! Fler manliga dofter åt kvinnor!

  Reply
 • den måste jag dofta på 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • Hej Linda!
  gör lite research om trender inom manlig kosmetik, till ett skolarbete.
  skriver till dig för att höra om du kan hjälpa mig med sådan info?
  tidigare trender, nuvarande och kommande. (ej hudvård)

  tack på förhand =)

  Reply
 • svara gärna på min mail =)

  Reply
 • Vart kan man få ta på denna parfymen online?

  Tack.

  Reply
 • var kan jag få tag i denna parfymen?

  Reply