Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:08 | August 25, 2013

Nytt “Wow-lack” från loreal!

Sequin Explosion från loreal tror jag kommer bli en riktig storsäljare nu till hösten! För jävlar vad snyggt det är.
Glittret är otroligt kompakt. På bilden har jag lagt två appliceringar ovanpå mörkblå/grå Rocknroll Denim från samma märke.


11 kommentarer11 kommentarer om “Nytt “Wow-lack” från loreal!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det måste jag ha!

  Reply
 • Jag undrar en grej som jag gått och funderat på i flera år.. hoppas du kan ge svaret! Om man tränar var och varannan dag måste man tvätta håret då? Känns ju väldigt ofräscht at inte göra det men man ska ju inte tvätta håret för ofta. Har alltid undrat hur andra gör haha. Ilandsproblem nr 1. Finns det kanske något knep? Eller är det så att om man tränar varje dag så måste man schamponera håret där efter? Det kanske räcker med vatten?

  Reply
 • Såhär gör jag, som tränar mig sjukt svettig ca 3-4 ggr i veckan: Vattentvätt! Tvättar alltså håret med vatten och eventuellt balsam i längderna. Gnuggar/masserar hårbotten med vatten och det varken känns eller luktar äckligt. Sedan tvättar jag håret mer ordentligt med schampo en gång i veckan. Funkar bra för mig som har känslig hårbotten och inte längre får särskilt flötigt hår.

  Reply
 • Skitsnyggt lack!
  Du, Halloween närmar sig och i år skulle jag verkligen vilja köra all in med zombieläskiga ansikten, men jag vet inte vad man behöver för att kunna göra det. Kan inte du sätta ihop en guide till vad man behöver för att fixa enkla, men coola, specialeffekter?

  Reply
 • Hej! Vet att du för många frågor om hår haha.. Men här kommer en till iaf! nu är det så att jag har mörkblondt hår innan jag färgade, ca 2 månader sedan, innan gjorde jag slingor men tyckte att det blev ojämt så färgade hela håret ljusblond… Nu är grejen att håret är gulblondt, vilket jag inte vill ha. Hört att du rekommenderat wella silver toning och silvershampoo som jag låtit vara i flera timmar typ, men utan resultat! Nu har jag tänkt att spara ut mitt naturliga hårfärg och sedan göra ett nytt försök, det är ju kall askblond jag vill ha men vill ej färga på redan färgat hår. Grejen med min utväxt är att den knappt syns, har växt typ 0.75 cm. Har också provat balsammetoden, haft hårinpackningar och RICINOLJA utan resultat på snabbare hårväxt. Har kollat på utväxten och insett att den ändrat och blivit ljusare än naturligt, hur ska jag få tillbaka mitt gamla hår igen snabbt? Vilken färg toning ska jag använda för att få likadan kall blond som du hade, men barainte lika ljust… Blir galen på mitt hår, snälla rädda mig haha?! 🙁 🙂

  Reply
 • Dina piercingar, snälla berätta om/visa dom!! 😀

  Reply
 • Hvor er den flot!

  Reply
 • Men gud så snyggt!

  Reply
 • Hej!
  Jag älskar glittriga lack men har så svårt att få bort det med remover. Har du något tips på en remover som är bra mot glittriga lack?

  Reply
 • Vet du när de släpper dessa lack? Hur fint som helst!

  Reply
 • <3 cute

  Reply