Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | August 27, 2013

Highlightingpuder: MAC vs. Kanebo

Var och köpte MAC:s mineralize skinfinish Lightscapade igår eftersom jag saknat den väldigt länge sedan den tog slut. Så jag slog till på min favorit igen. Dessutom hade jag sedan några dagar beställt ett highlightingpuder från Kanebo, som är väldigt likt!
Skillnaden är att Silky highlighting powder från Kanebo är något varmare i tonen, och är nåååågot mattare kan jag tycka, ett plus för att det är en spegel i den dosan, och som det låter, så får man en fantastiskt silkig känsla av det.
Men..Jag VET inte vilken jag gillar bäst.. de är båda helt fantastiska! Får ge Kanebo en chans nu eftersom MAC redan hade ett försprång här..

Har du inte MAC i närheten så har ju faktiskt MAC släppt sin onlineshop nu! Wohoo! Så deras puder hittar ni HÄR för 305kr

Kanebos silky highlighting powder hittar du HÄR för 389kr

/I Bought Mineralize skinfinish Lightscapade from MAC yesterday, BUT, I also ordered silky highlighting powder from Kanebo the other day, they are very alike..
The difference is that Kanebo is warmer, and not that shiny.
I will definately give them both an honest chance 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Highlightingpuder: MAC vs. Kanebo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! kan du vissa hur du gör dina ögonbryn och vad du använder för produkter? dom blir ju så fina och naturliga 🙂

  Reply
 • Jag älskar min Mac highlight! Men har i färgen soft and gentle 🙂

  Reply
 • tänkte bara säga att jag läst din blogg ett bra tag, och du är en stor insperations källa för mig. din blogg och dina sminkningar och allt är en stor del till att jag valde att gå stylist linjen nu på gymnasiet! Tack!

  Reply
 • Kan inte du visa hur du använder highlighter-pudret? Tycker det är lite lurigt hur jag ska lägga det. Tack för all din inspiration.

  Reply
 • Jag använder MUS Pink Frost som highlighter som egentligen är en ögonskugga, bästa jag har använt och har svårt att hitta något bättre.

  Reply