Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:12 | August 27, 2013

Linda tipsar: Latexfritt ögonfranslim!

Blev så glad igår när jag var i NYX-butiken och hittade latexfritt ögonfranslim!
Hade ingen aning om att de hade det.. Jag har alltid beställt mitt från USA.
NYX franslim har en smart applikator och är perfekt för känsliga ögon.
Kostar 95kr
Och har ni  vägarna förbi NYX-butiken i gallerian i Stockholm, kika inom vetja och känn och kläm på allt!
Jag var som sagt inne igår och gjorde tog en riktig runda! Massor av grejer jag känner att jag vill ha

/I had no idea that NYX had a latex-free adhesive for falselashes!
I was so happy when I found it yesterday 🙂
It’s perfect for sensitive eyes and has a smart applicator.


10 kommentarer10 kommentarer om “Linda tipsar: Latexfritt ögonfranslim!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag är i Stockholm just nu, kom att tänka på en borste du rekommenderade som finns att köpa här någonstans. Dendär som var typ som en "all in one" borste som både kunde användas till foundation, concealer mm.. Om du ser detta, och vet vilken jag pratar om, snälla hjälp mig! Då är du guld värd! 🙂 har provat att söka på nätet utan resultat… Om du inte vet, så kan du väl tipsa om något annan skönhetsprodukt som bara finns här i stockolm?;)

  Reply
 • Den kommer från make up forever och finns på sephora på biblioteksgstan!
  Fråga bara efter deras bästsäljare 🙂 den är brun iallafall. Har inte numret på den i huvudet

  Reply
 • Hej igen! Jag var nyss inne på sephora. De borstarna var SLUUT!? vilken osis…:( åker ju hem imorgon. Haha men tackar så mycket endå Linda! Hoppas de kommer in med fler tills nästa gång jag ska hit. (om jag ens kommer hit igen haha?!) MVH;)

  Reply
 • Prova NYX blush i färgen taupe värdens bästa shading färg!

  Reply
 • Har du provat redkeen dimond oil shampoo och balsam? Duvet de som de gör reklam med tidningen styleby. Är de bra? Funderar på att beställa det, men är det värt… Vad tycker du? 🙂

  Reply
 • Synd att du länkar till Beautyplanet som inte är en auktoriserad återförsäljare. Alla vet inte om det men det finns bara ett fåtal autoruserade e-handlar för makeup i Sverige, som Kicks, eleven och skincity. På tex beautyplanet har man ingen aning om var produkterna kommer ifrån.. Bra tips annars! Ska kolla in Sensais puder på kicks!

  Reply
 • Detta är en länk till mac:s officiella webbshop 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Först och främst måste jag berömma dig – du är såååå fantastiskt GRYM på de du gör! Jag läser din blogg varje dag och blir alltid inspirerad. Nu har jag en liten fråga – vad är de för slags ring du har i din conch-piercing? Jag är nämligen på jakt efter samma look men har jättesvårt i denna piercingdjungel! Tack så himla mycket i förhand för svaret.

  Sen har jag ett önskemål… känner mig lite fräck och krävande nu – men det vore intressant att läsa om vad du tycker om färglinserna från Desiolens. Jag har sett att du har färgen Innocent white – har du några fler färger? Tack för svar! 🙂

  Reply
 • Linda! Kan du inte blogga lite om Depends nya Gellack som härdas under led-lampa? Jag tycker att det går fortare för varje gång, då man lär sig tekniken och i vilken ordning man ska göra vad. Lättare att applicera än vanligt nagellack också.

  Reply
 • Hej Linda, skulle inte du kunna ha en frågestund här i bloggen? 🙂 Tror att det är många som skulle uppskatta det! Du har världens bästa blogg, fortsätt med det du gör. 🙂 Kram!

  Reply