Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | August 30, 2013

All time favourite – Flowerbomb

När jag var 18 år köpte jag min första flowerbomb-parfym, jag fastnade direkt för den, och den är fortfarande min dyrgrip i parfymsamlingen! Jag köper den gång på gång, och jag har alltid köpt Extreme-varianten, den lite tyngre doften.
Men nu när den är påväg att ta slut bestämde jag mig för att köpa den “vanliga” flowerbomben istället.
Sagt och gjort. Nu har jag den i min hand, och jag älskar doften lika mycket som för 8 år sedan!
Köpte min på Beautyplanet. (var noga med att kolla när ni köper så ni inte låter er luras av priset..kolla alltid om det är edt eller edp, denna finns i edt också och är en billigare variant! edt innehåller mer alkohol och vatten och doftar därför inte lika länge, samt är billigare i pris, edp är mer koncentrerad doft, sitter längre på huden och är därför mer dryg i bruk)

/Flowerbomb from Viktor & Rolf was one of my first “real perfumes”. Bought it when I was 18 for the first time, and it’s still my all time favourite!


8 kommentarer8 kommentarer om “All time favourite – Flowerbomb”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh. Älskar också den där parfymen! Köper den också gång på gång. Doftar himmelskt och jag får många komplimanger för den, haha. 🙂

  Reply
 • Åh, den är helt underbar! Fick den som parfymprov en gång och blev helt frälst. Men har inte haft råd att köpa den 🙁 Får önska mig den i julklapp helt enkelt! 😉

  Reply
 • Tänk på att inte använda parfym på jobbet. Det är väldigt många som är parfymallergiker och vars luftvägar sväller igen fast någon med parfym sitter eller går 10 meter bort. Det är även hemskt att flyga när någon har parfym på sig. Vi allergiker kan faktiskt dö!

  Reply
 • Jag tycker inte man ska undvika parfym helt bara för att det KAN finnas någon "allergisk", lika lite som man inte bör äta nötter offentligt ifall det kan finnas en allergiker. De som säger sig vara allergiska är i 9/10 fall bara överkänsliga för dofter, och kan i extrema fall få astma-anfall av för starka dofter, men då är det upp till er att ha medicin med er. Dessutom är det långt ifrån alla som dränker in sig i parfym, de som har en normal mängd känner ni antagligen inte av alls, och därför tror ni att alla som har parfym dränker in sig (det är bara då det märks riktigt mycket).

  Reply
 • Fick den på prov en gång, och tyckte att det luktade ganska så gott. Kunde dock inte ha den på mig för att jag fick runt och nös non-stop. Den luktar verkligen extremt mycket även om man bara tar ett sprut… Vilket är lite negativt om man reagerar på dofter

  Reply
 • Ni som har den, är den jättesöt doft? Har lite svårt för alltför söta dofter!

  Reply
 • Den här frågan hör inte riktigt till ämnet, men när började du sminka dig?? 🙂 för jag är 13 år och vet inte riktigt när jag ska börja ( även om mina föräldrar säger att jag är gammal nog när jag blir 15 -.-), nu är det kanske lite för tidigt för mig men ja. det skulle vara jätte kul om du svarade på frågan ovan!! Och om du vill också säga vad för smink du då använde?

  Reply
 • Jag använder parfym dagligen, men jag tycker aldrig parfymen sätter sig på mig, känner inte doften på mig och ja har frågat mina nära och kära och dem säger att dem aldrig riktigt heller ha känt parfymdoften, har testat olika!! Vet du vad det kan bero på? 🙁

  Reply