Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:01 | August 31, 2013

Todays look – Redness

Denna make gjorde jag för ett par dagar sedan, hinner inte lägga upp dagens idag,. Hade en liten incident igår med ett vattenglas som resulterade i 7 timmar på akuten, med död mobil, stirrandes upp i ett tak, sov till och med ett par timmar, men fick mitt finger sytt. Låter allvarligare än vad det är.. Men min fredagskväll kunde definitivt slutat roligare 🙂 Kom inte hem förrän halv tre på natten och ska jobba idag. Något trött, men jag är inte bitter! Det kunde gått värre, nu vart det bara en skråma på mitt finger jämfört med vad som kunde ha hänt om jag haft riktig otur.

Tjing på er!

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
MUG eyeshadow Bitten
MUG eyeshadow Beaches & Cream
NARS Single eyeshadow Persia
MUS Long lash mascara

Läppar/lips
Isadora Multivitamingloss Almond

Kinder/Cheeks
MUS Wonder powder sinai
MUS Blush Seashell


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look – Redness”

    Stackare krya på dig.hoppas lördagskvällen blir bättre . Snygg sminkning med både lila o rött. Det ser alltid så fräscht ut på blåögda:)

    Reply

    Tur att det inte blev värre!! Jätte fint sminkad.. som alltid!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här