Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:30 | September 3, 2013

Den bästa gåvan

Den bästa gåvan tycker jag är en parfym, när den man tycker om har valt ut en doft själv som han/hon gillar.
Även om jag har typ 50 parfymer så blev jag upp över öronen glad när jag fick Viva la juicy Noir av Linus 🙂 Dock kände jag inte hur den doftade på en vecka eftersom jag var så täppt i näsan, men nu när jag har luktsinnet tillbaka så känner jag att den är fantastisk!
Den är söt och fräsch, och har ändå en lite mystisk, sensuell underton som jag gillar!
Och visst är flaskan vacker?

Toppnoter: Vilda bär och saftig mandarin
Hjärtnoter: Kaprifol, gardenia och jasmin
Basnoter: Amber, Kola, vanilj, sandelträ och praliner

Jag vet att den finns på Sephora här i Stockholm, och eleven.se säljer den också 🙂

/Linus gave me Viva la juicy Noir the other week. I was sooo exited, and I love it!

Top notes: Wild berries and juicy mandarin
Heart notes: honeysuckle, gardenia and jasmine
Base notes: Amber, toffee, vanilla, sandalwood and pralines

8 kommentarer8 kommentarer om “Den bästa gåvan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin present, den doftar riktigt fantastiskt tycker jag.

  Reply
 • Att få parfym av sin pojkvän kan vara det bästa ,för doften kommer alltid påminna om honom <3
  Har vissa parfymer som jag får riktig ångest av när jag luktar på, dem är från mina ex.. hahaha

  Reply
 • Hej! Vad tycker du om mist stockholms produkter? Jag köpte lite skuggor och rougher där och är nyfiken på din åsikt av märket i allmänhet. Jag har inte testat dom så noga än. Stalkar din blogg, tack för daglig inspiration!

  Reply
 • Underbar flaska!

  Reply
 • Hej! När du gjorde vardagsmakeupen med utsuddad kajal vad använde du för verktyg till att sudda kajalen? Använde du primer el skugga under för att få den att sitta bättre under dagen? Tack på förhand:-):-)

  Reply
 • Jag håller verkligen med, parfymer är bästa gåvan! Och supersöt förpackning på denna!

  Kram

  Reply
 • Hej Linda. Först av allt, tack för en riktigt grym blogg. Du är superduktig på det du gör! En fråga om parfym som jag funderat över, har parfym nått utgångsdatum eller håller dom hur länge som helst? Och andra produkter som schampoo, lotion, hårprodukter m.m. är det produkter med ett bäst före? Vore roligt om du svara! Kanske i ett eget inlägg där du skriver upp vad man bör tänka på när det gäller hur länge man kan ha en viss produkt!

  Reply
 • Använder du parfym när du sminkar andra på jobb och så? Sprayar du parfym på handlederna känner väl kunden av det väldigt lätt? Har du haft några problem med känsliga kunder eller använder du inte parfym alls när du jobbar?
  Tack för en skitbra blogg!

  Reply