Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | September 4, 2013

Snökyssta naglar


5 kommentarer5 kommentarer om “Snökyssta naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint! Har du varm eller kall hudton? Själv är jag neutral och vet inte vad jag välja för ton när det kommer till foundation. Skulle vilja köpa yves rocher foundation i burk som du tipsade om men vet inte om jag ska ha beige eller rosa. Har make up stores matt milk foundation just nu.

  Reply
 • Hej! Jag undrar bara vad du använder för sminkborttagningsmedel på kvällen. Kollade lite i arkivet men hittade inget om det. Skulle vara intressant att veta då jag provat en del olika men inte riktigt fastnat för någon 🙂

  Reply
 • Hejsan. Jag har valt som gymnasiearbete att jobba med smink som Design.
  Ska jobba i form med blogg/hemsida/bok.
  Så skulle behöva sponsorer till det för att ha råd till det eftersom skolan har så dålig budget.
  Så skulle du kunna ge mig tips eller så på hur man kan få sponsorer? 🙂
  PS. Älskar din blogg, läser den varje dag 🙂
  MVH Sabina.

  Reply
 • Så fint vännen!

  Reply
 • Det vore jättebra tips!!! om du kunde visa hur man bäst får bort allt smink !!Bra produkter
  tacksam för svar/veronica

  Reply