Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | September 7, 2013

Pseudo silk kimono

Ett klart favvolack inför hösten är Deborah Lippmanns Pseudo Silk Kimono!
Jag skulle kalla färgen för “Silkes-tippex”
På håll ser det ut som vilket vitt lack som helst, men kikar du närmare så ser du en silkig men matt finish på lacket. I LOOVE!

/One of my favs right now is Pseudo silk kimono from Deborah Lippmann.
It’s matte and silky at the same time. Looks amazing on the nails.


9 kommentarer9 kommentarer om “Pseudo silk kimono”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser jättefint ut! 🙂

  Reply
 • Hej Linda,

  Jag vill bara informera dig om att hemsidan nedan använder sig av din bild, en italiensk sida. Dom kanske har rätt till det från din sida, men jag skulle tveka på det. Om jag har fel, ber jag om ursäkt.

  http://deal.com.mt/deals/deal/view/1180/italian_online_make_up_course_including_certificate_for_15_instead_of_80_from_school_caronte.html

  Reply
 • Kan du skriva hur mycket saker kostar och vart man kan hitta dem, tack!

  Hur mycket kostar lacket?
  Vart kan man hitta det?
  Hur många lager behövde du?
  Kram

  Reply
 • Ibland känns det som att jag är den enda som använder Google. Råder alla att prova de innan man postar dessa kommentarer. Bara ett hett tips!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag har ett jättestort problem när det gäller foundation.
  Jag har jätte torr hy, men har samtidigt lätt att få röda blämmor och finnar, speciellt nu på senare tid. (Vet ej om jag då fortfarande har torr hy eller blandhy?)

  Men iaf. När jag använder foundation så sitter det ALDRIG hela dagen. Under dagens gång så ser det riktigt dåligt ut, det mesta går bort också sitter det lite kvar så det ser smutsigt ut eller vad man ska säga. Det hjälper heller inte att ha puder över. Det blir samma sak där.

  Det är så tröttsamt. Har också testat lite dyrare alternativ men det blir bara samma sak.
  Rekommenderar du att jag testar mineralfoundation? Är det bättre tror du? Eller har du några andra tips till mig?

  Tusen tack för svar!

  Kram

  Reply
 • Vilka fina naglar du har! Hur gör du? Har du något knep? 🙂

  Reply
 • detta MÅSTE jag testa 😀

  http://josefineg.com

  Reply
 • Wow, wonder white!

  Reply
 • Först vill jag tacka för en underbar blogg! Köpte idag det bruna lacket du tipsade om för några dagar sedan. Så snyggt! Eftersom jag är en tjej som är tokig i nagellack så lägger jag in ett önskemål om ett lite längre inlägg om dina favoritlack (märken och färger) samt tips om hur man får så fina nagelband som du har 🙂

  Tack på förhand!

  Reply