Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | September 11, 2013

Glossy glossy…box

har ju glömt att visa er min glossybox!
denna månaden inspireras av Augustis gyllene sommarljus.

i boxen fick jag:

1. Schampoo och balsam från Redken
2. Nagellack från Claudia
3. Höstens säkraste kort, eyelinern! Denna från Be a Bombshell
4. Elizabeth Ardens nya doft Untold
5. Bodybutter från The body shop “Honeymania”


10 kommentarer10 kommentarer om “Glossy glossy…box”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, den där Body buttern är suverän!!! Den luktar så gott. Fick en sån på medlemsdagen Body Shop hade för två veckor sen.

  Reply
 • Du får gärna berätta sen vad du tycker om doften!

  Reply
 • Åh, det schampot och balsamet från Redken är ruskigt bra! Jag har inte gillat Redkens produkter speciellt mkt tidigare, men fick tips om dessa nu när dom lanserades för ett tag sen och dom är verkligen super 🙂 Jag är inte så himla snäll mot mitt hår utan brukar tupera, locka/platta och använda hårspray rätt ofta och detta har verkligen blivit min räddning! Hoppas dom funkar bra för dig med, och tack förresten för en grym blogg!

  Reply
 • Honeymania har jag helt missat, ska gå o dofta på den!

  http://www.tradera.com/jofama-kenza-biker-3-skinnjacka-34-auktion_163301_190171110

  Reply
 • Honeymania är så gooo!

  Reply
 • Hej! Kan man kontakta dig för att boka tid för sminkning ?
  Mvh

  Reply
 • Blev riktigt positivt överraskad när jag testade
  Eyelinern. Enligt mej är det inte alltid så lätt
  Att få till en snygg eyeliner, men med denna
  Pennan var det faktiskt riktigt lätt:) synd att den
  Inte sitter en hel dag bara. Den gör inte det
  På mej iallafall. 8) tack för en fantastiskt fin och
  Inspirerande blogg Linda.! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Hittade ingenstans där man kunde skriva till dig personligen, så får skriva här.
  Om du har tid så hade jag uppskattat om du kunde hjälpa mig med ett problem jag har. Jag är rödhårig och har en heldel fräknar i ansiktet. För tillfället använder jag 2 foundations för att få den där " Flawless " looken.
  Men känner själv att det blir för mycket, kaka på kaka lixom. Kan du tipsa om en riktigt bra täckande foundation?
  Vore evigt tacksam!

  Reply
 • Men du, det är ju sjukt snyggt att vara rödhårig och fräknig! Var stolt över dina fräknar, och satsa på att framhäva dina bästa drag i ansiktet istället för att försöka dölja fräknarna så kommer du bli supersnygg; jag lovar! =)

  Reply
 • Ja! Skitsnyggt med fräknar ju!

  Reply