Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | September 12, 2013

My favourite Ornament

Detta är en av mina favvos i OPI:s julkollektion med Mariah Carey: My Favourite Ornament! (finns ej i butik än)
(Detta är ett glitterlack och inget Liquid sand lack)
Det täcker på tre lackningar och har en perfekt färg som kan matchas med både guld och silver!  Glittrar helt otroligt fint.

/ My favourite Ornament is definately one of my favs in the Christmascollection by OPI & Mariah Carey
Needs three layers for full coverage


7 kommentarer7 kommentarer om “My favourite Ornament”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skitsnyggt!!! MEN hur får du bort glitternagellack egentligen? Sitter ju som berget!

  Reply
 • På pinterest skriver de flesta att man ska använda bomullstussar indränkta i remover, sen aluminiumfolie runt fingertopparna så att bomullen hålls på plats, gå runt så i några minuter och sen ta bort det! Har inte testat själv, men ska nog göra det någon gång. Det ska tydligen funka bra! http://www.pinterest.com/search/pins/?q=remove%20glitter%20polish&rs=ac&len=14

  Reply
 • När du gjort till exempel någon sugar skull-sminkning eller dylikt när du haft en i princip vit bas, vad för smink använder du då? Någon sorts teatersmink? Har du foundation och punder under eller över? Kan du inte berätta hur du lägger basen för såna sminkningar, inifrån och ut 🙂

  Reply
 • Hej! Vet inte om du kommer ihåg mig men satt iaf som modell för Loreal, när de visade deras ny lanserade produkter etc. 🙂 Jag har precis börjat läsa din blogg och är så inspirerad. Jag är riktigt intresserad av make up osv, och älskar att experimentera med skuggningar osv. Jag började nyss läsa din blogg men har redan lite frågor! Om du lägger en make up runt ögonen, hur många penslar använder du? Vilka olika sorter och till vad? Vad lägger du för något under så att de make upen glider omkring och förstörs under dagen? Och sista frågan, har du gjort några make up tutorials? Om inte, kan inte du göra en?
  :)) Linn

  Reply
 • Jätte snyggt!!

  Reply
 • Hej! fiinns det någon möjlighet att bli sminkad utav dig? vart kan man isåfall vända för att kontakta dig?

  Reply
 • Aaaahhhhh va fint!!! Det kommer klickas hem, def!!! När kommer kollektionen ut??

  Reply