Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | September 13, 2013

Isadora snyggdödar med nya nagellack

HUR snygga är Isadoras nya liquid sand lack?


13 kommentarer13 kommentarer om “Isadora snyggdödar med nya nagellack”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • fina färger!

  Reply
 • Åh jag villl se Wine crush 🙂

  Reply
 • Linda! Jag äger inte ett enda nagellack men är peppar nu på att köpa men ska åka och bo i Afrika med min familj ett tag. Vill köpa med mig typ 2 st, vilka färger är smartast tror du om man bara ska ha två? Och vilket märke är mest prisvärt?

  Reply
 • Åh men vad gillar du för färger? IsaDoras är väldigt prisvärda och det finns ju så många färger. Ett färggrannt och ett mer neutralt? Ett ljust och ett mörkt? Utifall Linda inte svarar ville jag bara flika in. Jag älskar nämligen nagellack haha!

  Reply
 • Jag är helt beroende av Sugar Crush lacken så jag vill ha alla nya färger!

  Reply
 • Hej! Någon som kan ge tips på en bra, profissionell, naturlig, blond, intensivtoning som försvinner snabbt? Gärna en kall en! Tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • Mmmm håller med dig. De är ju bara sååå snygga. Var bara tvungen att beställa tre av dem idag. Jag köpte Wine, Emerald och Chamelon. 🙂

  Reply
 • Super fina färger 🙂

  Reply
 • Jag köpte chamelon crush för ett tag sen, det är jätte snyggt på! 🙂

  Reply
 • Jag vill ha en av varje! (kan tänka mig att hoppa det gulligt;))

  Reply
 • Fy tuuusan vad snygga! Måste testas!

  Reply
 • Så himla fina! Vill ha nästan alla! Emerald Crush och Wine Crush – är de "kopior" av Moondust och Black Diamond från Kicks tro?

  Reply
 • Köpte mig Emerald, wine och black crush – helt förälskad!

  Reply