Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | September 14, 2013

Snyggaste läppfärgen i höst!

Jag har hittat min favoritfärg till hösten, definitivt
läppennan kommer från Yves Rocher och färgen heter Rouge Fancé
Det bästa med dessa pennor är att läpparna inte känns torra trots att man bara applicerar penna utan något på!
Visst är färgen helt fantastisk?
Finns HÄR

/This will be my favourite lipcolor this autumn!
It’s from Yves Rocher and you can find it HERE
Do you like the color?


13 kommentarer13 kommentarer om “Snyggaste läppfärgen i höst!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, så himla snyggt! 🙂

  Reply
 • Hejsan. Skulle du inte kunna spela in en video när du sminkar någon annan? och mer video på dig själv också. Vill så gärna lära mig mer.

  Reply
 • Åå vad snyggt! Kan inte du visa ett inlägg hur du fixar dina ögonbryn och om du har några tips om just ögonbryn?

  Reply
 • Känns verkligen som en perfekt nyans för hösten, me like.

  Reply
 • Älskar den!

  Reply
 • Supersnyggt!

  Reply
 • Hej Linda!
  Halloween närmar sig och jag ska på en fest där vi ska klä ut. Saken är den att jag har verkligen ingen fantasi och har ingen aning hur jag ska sminka/måla mig till det jag ska klä ut mig till. Så jag ville bara fråga ifall du inte skulle kunna fixa några smink/målningar med de vanliga Halloween varelserna, när det närmar sig? Skulle bli toppen! Skulle gärna vela se hur man kan sminka sig till en död docka. Kram!

  Reply
 • Åh vad snyggt!! 😀

  Reply
 • Kan du snälla tipsa om en bra rödläppstift

  Reply
 • Ååh! Jag tycker din blogg är så bra! Blir alltid så sjukt inspirerad av dig. Denna penna ska jag verkligen gå och kika på. Grymt att du uppdaterar så ofta som du gör, detta gör att man aldrig blir besviken utan alltid vet att det kommer något nytt varje dag. Keep up the good work!

  Reply
 • Åh, hatar att vara blond. Är skitsvårt att va blond and still pull of those kind of colors. Isåfall med ett neutralt öga.. men men

  Reply
 • jag är inte mycket för starka färger på läppar, förutom ett rött läppstift jag har, men denna är HELT underbar!

  Reply
 • hej, hur skulle du matcha resten av sminket till denna färgen? en utekväll till exempel 🙂

  Reply