Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:01 | September 16, 2013

I snow you love me

Stora glitterkorn tycker jag är snyggast på långa naglar.
Lacket “I Snow you love me” från OPI är väldigt fint och glittrar snyggt ovanpå en manikyr.
Lacket finns än inte  i butik men kommer med Mariah Careys kollektion med OPI


3 kommentarer3 kommentarer om “I snow you love me”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda ! Jag älskar din blogg och kollar varje dag 🙂 Jag funderar på att köpa en rouge från NARS nu när jag snart ska till Stockholm , vad är cirka priset på en NARS från Sephora i Stockholm ? ( Står mellan en från NARS eller MAC) .
  Kramar !

  Reply
 • Wow! Helt underbar! Jag är ett stooort fan av glitterlack, dessa måste jag önska mig i julklapp! Vet du något datum då de kommer ut? 🙂 Och jag har följt din blogg i några år nu och jag blir fortfarande inspirerad av dig varenda dag! Topp, topp!

  Reply
 • OPI lyckas alltid, så himla fina lack har de 🙂

  Reply