Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:06 | September 21, 2013

If autumn was a color..?

Om hösten vore en färg, vilken färg skulle den då vara?
För mig är hösten vinröd eller plommonlila

/If autumn was a color, wich color would it be?


32 kommentarer32 kommentarer om “If autumn was a color..?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • if autumn was a colour it would be a deep burgundy.

  Reply
 • Håller med! Och senapsgul är också höstigt tycker jag. Och tegelorange 🙂

  Reply
 • Jag skulle nog säga orange 🙂

  Reply
 • VINRÖTT & brunt.

  Reply
 • Kan inte du testa att göra ögonsminkning utan några borstar? Det är nog inte bara jag som är ensam om att inte ha några ögonskuggeborstar 🙁

  Reply
 • Kolla in Jamie Greenbergs senaste video. Jamie Greenberg är bl.a Kaley Cuocos personliga MUA och många fler kändisars. I hennes senaste video använder hon bara topz till en hel look, så där kan du säkert hämta lite inspiration! http://www.youtube.com/watch?v=rACRveeVK8M

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag vill gärna få några tips på hur man kan göra en lyckad orientalisk sminkning. Är inbjuden till en libanesisk bröllop och jag skulle bli himla glad om du testsminkade dig i fina och orientaliska färger!
  HA EN UNDERBAR DAG!!

  Reply
 • Hej Linda! Tänkte höra om du hade något tips på en bronzer som inte är orange i tonen och som passar till att användas för contouring på riktigt ljus hy?

  Reply
 • Hej! vinröd,absolut<33;D
  KRAM:)

  Reply
 • Vinrött tycker jag! Eller mossgrönt 🙂

  Reply
 • Vinrött, brunt och senapsgul! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Hamnade av en slump in på din blogg, och wow 🙂 jag har aldrig tidigare fastnat för att läsa beautybloggar men jestas så grymt inspirerande din då! Nästan så jag ville tvätta bort mitt nyss pålagda smink och sminka om mej på nytt :). Du har säkert gjort någon videotutorial om hur du lägger på ditt bassmink?! Försökte söka i arkivet men hitta inte… Skulle vara kul att sehur du lägger din bassmink. Grym blogg!! Kan inte fatta att jag missat den! Hälsningar från Helsingfors 🙂

  Reply
 • Burgundy without a doubt

  Reply
 • Mörkrött tycker jag : )

  Reply
 • Den första färg jag tänker på är orange! Men vad gäller i smink- och klädväg så är det vinrött!

  Reply
 • Hejsan! Har du något tips för röd ögonbrynspenna?
  Letar, letar men hittar ingen som är bra. Kanske du har koll? 🙂

  Reply
 • Jag tycker också vinröt, och kanske en lite mörk orange och armygrön!

  Reply
 • Orange, brun (som fjädrarna i tidigare inlägg) eller lila! 😀

  Reply
 • Mörk rött, har letat fram mina mörka stift.

  Reply
 • För mig är hösten ORANGE 🙂

  Reply
 • Vinrött, mossgrönt och brunorange/kopparaktiga färger!

  Reply
 • orange och senapsgul tänker jag nog på i första hand (:

  Reply
 • Vackra du! 🙂 Plommonlila! Alla bäriga färger gillar jag 🙂

  Reply
 • vackert 🙂 jag tycker absolut vinrött och grått

  http://josefineg.com

  Reply
 • För mig vore den helt klart mörkröd och orange 🙂
  En liten fråga som även nån annan förutom Linda får svara på 🙂 Jag ska till Sthlm om ca en vecka och tänkte då besöka Sephora, vad i sminkväg måste man bara ha därifrån?! Är mestadels intresserad av fina ögonskuggor (nåt skimmer) och nått snyggt rouge men behöver lite tips!

  Reply
 • Orange, vinröd och militärgrön 🙂

  Reply
 • Burgundy, mörk lila eller mörkgrön! 🙂

  Reply
 • Vinrött , mörklila , army grönt! Älskar hösten 🙂

  Reply
 • Vilken nyans av din foundation från yves rocher skulle du rekommendera till mig som är ljus men som ej är går mot det gula hållet ?

  Reply
 • Oj för mig är det fler än en färg 🙂 Jag tänker mig mörk orange, brunt och vinröd. Mest orange tror jag dock. Som en jack o'lantern pumpa 🙂

  Reply
 • Vinröd:)

  Reply
 • Snälla snälla kan du berätta vad det är för märke/färg på läppstiftet eftersom jag letat efter liknande ett tag 🙂 tack!

  Reply