Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | September 24, 2013

Pure color high intensity lip laquer

Pure color high intensity lip laquer fån Estée Lauder är gloss och stift blandat. Otroligt snygga och täckande.
Dessa två snyggingar heter Vinyl Rose och Wet Plum. Kostar 285kr/st och kommer att finnas fram till Jul


/Pure color high intensity lip laquer from Estee Lauder is a mix of gloss and lipstick.
above you can see Vinyl Rose & wet plum
Avalable from september 16th til Christmas


7 kommentarer7 kommentarer om “Pure color high intensity lip laquer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love your blog! Can you recommend a good primer for eye shadows? 🙂 xo

  Reply
 • Hej fina Linda! Jag har en fråga som jag är i DESPERAT behov att få svar på, för det har hållit på i flera år och förstör mitt face.
  Bara några timmar efter lagd make har jag svarta fläckar under ögonen. Jag förstår ju att det är från mascaran och eyelinern men ingenting jag gör hjälper helt. Att pudra på som attans hjälper lite men annars så har jag de här fläckarna som en leopard på ringarna under ögonen. Samma sak med vattenfast make. HJÄLP. Jag skulle för alltid stå i tacksamhetsskuld till dig!

  Reply
 • Vars köper du dina färglinser?

  Reply
 • Hej, jag har frågor angående lightful kollektionen från MAC. Fungerar den här kollektionen effektivt? Blir man ljusare av den? Passar kollektionen torr hy samt vilka av deras 4 produkter skulle du rekommendera? Tacksam för svar!!!

  Reply
 • SNYGGT 😀

  http://josefineg.com

  Reply
 • Åååh vad fina!
  Finns de i någon budget-variant tror du?
  Speciellt det ljusrosa! Jag blev helt kär!

  Reply
 • Rimmel Apocalips (har ni dem i Sverige?) är ju samma koncept med lip laquers, inte säker dock om de rosa nyanser som finns är precis lika den på bild. 🙂

  Reply