Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | September 28, 2013

Midnight glow

Ett nytillskott hos Make up forever är Julens palett Midnight glow! (Som jag för övrigt använde i dagens look)
Paletten innehåller två täckande skuggor och sex halvtäckande skuggor.
Den svarta och den beiga är täckande, de andra är tanken att du kan leka med ovanpå tex. den svarta för att få roliga skiftningar. Du kan självklart även lägga dem som de är! De är superfina och glittrar väldigt vackert. Du får också med två syntetpenslar, som faktiskt är helt okej!
vad tycker ni om den?
MUFE finns på Sephora och denna palett kommer att släppas i Oktober

/This palette from Make up forever is avaliable from October.
It contains two full coverage shades (the black and taupe one), and six little more transparent and glittery shades.
Don’t you just love it? I used this palette for todays look. So check it out if you haven’t already done it 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Midnight glow”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linda! Vad heter din toning du använder? Vilket märke? Är den bra? Var finns den att köpa? Du är jättefin! 🙂

  Reply
 • Den hade jag inte tackat nej till! 🙂

  Reply
 • ser superfin ut 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • Hej Linda!
  Tack för en jättebra blogg, du är verkligen en saver när man har noll inspiration på morgonen! Jag undrar om du inte kan göra ett inlägg med sminkningar till ögonfärg/hårfärg? Jag är rödhårig med ganska klargröna ögon och jag har ledsnat lite på alla mina bruna sminkningar men är lite osäker på vad man kan välja för färg?
  Tack på förhand bästa du!

  Reply
 • Så fina färger tycker jag! Har nyligen börjat följa din blogg och jag verkligen älskar den!!! 🙂 Jag undrar om inte du kan visa hur man lägger ögonskugga så att det blir snygg men inte så svårt? Jag lyckas aldrig riktigt få till det sådär fint :/ Tack på förhand!

  Reply