Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | September 29, 2013

Satsuma-Bodymist from The body shop

Just nu badar jag i The body shops Satsuma-Bodymist! Älskar den
Kostar just nu bara 100kr på The body shops hemsida

/Right now I use this satsuma body mist from The body shop, it’s absolutely amazing!


9 kommentarer9 kommentarer om “Satsuma-Bodymist from The body shop”

  Hej Linda! Behöver lite tips på en häftig UV-sminkning, kan du inte göra ett blogginlägg om det? 🙂 Ha en bra dag!

  Reply

  Hej Linda!

  Jag har en fråga angående ögonbryn.. Det är nämligen så att jag vill ha tjockare ögonbryn men mina vägrar växa!! Har alltid haft tunna ögonbryn men skulle vilja ändra på det.. Har du något bra tips eller trick på hur jag kan få dom att växa och bli fina??

  Reply

  Jag älskar Satsuma shower gel och body butter 🙂 Borde kanske ta och köpa denna för att testa den 🙂
  xx

  Reply

  Hej! Den flaskan har jag just använt tomt. Jag älskar den också! Tänker på att skulle jag köpa en annan av det där serie eller köpa en satsuma till. Jag tycke den var bäst när jag provdoftade på dom.

  Reply

  Ääälskar den doften. Använder body buttern under också för maximal hållbarhet. Behövs ingen parfym sen o man doftar hela dagen!

  Reply

  Bara älskar Body Shops produkter! Allt jag har testat iaf och det är en del =)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här