Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | September 30, 2013

Todays look – kaxig eyeliner

Jag har använt/I’ve used
Core cosmetics Gel eyeliner green
MUS Cover all mix (den ljusaste av de tre färgerna)
No7 Fanomenal lashes mascara

Läppar/lips
Foundation

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder Sinai
NARS blush Boys don’t cry


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look – kaxig eyeliner”

  Jag behöver inte skriva hur mycket jag älskar dina kreationer va? Jag borde ha nämnt det unger 3874 miljonger gånger vid det här laget. You are amazing!

  Reply

  Vilken färg eller toning använder du om du fixar håret hemma och inte hos frisören? Vilken butik och pris? Kram 🙂

  Reply

  Himla tjusigt! Vad är det för pensel du visar i bild och som jag antar du använt till eyelinern?

  Reply

  hej linda! jag är nyinflyttad till linköping och undrar om du kan tipsa om någon frisör som är prisvärd?

  Reply

  Det är nog jag som är för konservativ för jag förstår inte alls grejen med den här make-upen. Det ser ju inte riktigt klokt ut! 🙂 Och jag är i vanliga fall en stor fan av din konstnärliga talang. Du är grym! Det här tilltalade dock inte mig, tyvärr.

  Reply

  Hej Linda! Du är så jävla grym! Jag är en 18-årig brud som har följt dina olika bloggar i säkert 3 år nu och du fortsätter alltid att komma med nya idéer, din kreativitet är beundransvärd. Du ska ha så himla mycket cred för den tid du lägger ner på dina inlägg. Dina bilder är alltid tilltalande och du inspirerar mig dagligen, om inte på bloggen så på Insagram. Du är en av mina största inspirationskällor till att gå upp på morgonen och känna mig taggad till att få dyka ner i sminknessesären för att göra mig fin! Tack tack tack, hoppas att du inte tröttnar på att blogga! Många kramar

  Reply

  Grymt! Du blir ju bara bättre och bättre! När du är på toppen så hittar du en ny topp att nå. Helt otroligt! Dina bilder är också helt overkligt bra. 🙂 tack för att du fortsätter och är den du är! Kram På dig!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här