Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | October 1, 2013

Hårtips: Piffa till din hästsvans

Har du frisyrtorka?
Piffa till din hästsvans genom att vira en slinga hår runt hårsnodden och fäst med en hårnål. Enkelt, men funkar i ALLA lägen, vardag som fest. Dessutom är ju backslicket och den tajta hälstsvansen svinhet just nu!
jag kör typ den här frisyren varje dag (om jag inte har hatt) då jag har lite frisyrtorka just nu.

/Bad hair day? This is a simple way to pimp your ponytail. Just take a small amount of hair and wrap it around your regular ponytail. Works everytime!


5 kommentarer5 kommentarer om “Hårtips: Piffa till din hästsvans”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du visa hur du gör den sådär tajt bakåtslickat? Det ät väldigt fint!

  Reply
 • Ett annat tips är att om man alltid har en hög hästsvans, gör en låg och tvärtom. Kan faktiskt bli en väldigt stor skillnad! 🙂

  Reply
 • Kan inte du visa lite fler bilder på dina frisyren genom tiderna! 🙂 Har själv en kort blond pixie frisyr och har för mig jag läst om att du också har haft det, skulle va kul att se hur du såg ut i det och även hur lång tid det tog för dig att håret växte ut? 🙂

  Reply
 • Jag skulle också vilja att du visar hur du kan få en sån tajt bakåtslickat hästsvans 🙂 Jag kan inte få det så, oavsett hur mycket sprej eller vax jag har i håret! så jag skulle vara tacksam om du kunde visa hur du gör! kram

  Reply
 • vilka fina färger du har i håret !!
  Otroligt snyggt när det skiftar sådär

  Reply