Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:06 | October 1, 2013

Linda tipsar: Budgetremover!

Haha.. oj vad denna bilden såg ut som en annons.. såg jag nu 😛 men men, det ÄR ingen annons
Jag vill bara tipsa er om en himla bra, och billig remover från Yves rocher. Min är slut så därför har jag inte någon bättre bild på den tyvärr.
Kostar 50 spänn hos Yves Rocher!

/Realized that this pic looks like some kind of ad..haha. Well well..
This remover from Yves rocher is very good. Removes waterproof and calmes your skin, and you don’t need to wash it off.


18 kommentarer18 kommentarer om “Linda tipsar: Budgetremover!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grym du är Linda! En fråga… Hur funkar barnolja som ögonmakeup remover? Är det något du rekommenderar?
  Ha det gott!!

  Reply
 • Älskar Yves Rocher!

  Reply
 • fick denna när jag beställde lite grejer som du rekommenderat (såg dock inte så bra ut på mej..) men mina ögon kliade rätt mkt efteråt, vet ej om det var den eller ngt smink jag använde!

  Reply
 • Hej linda, jag är event ansvarig för ett event som ska hållas på en ny nattklubb i linköping. Skulle jätte gärna vilja ha dig som gäst / värdinna skulle passa bra på temat på kvällen , undrar därför om det är något som du skulle tycka vore intressamt för dig g?:) skulle vara jätteglad om du ville delta .

  Reply
 • Tar den bort vattenfast smink också?

  Reply
 • Sådana fall skull vi kunnas höras av mer via mail / telefon mvh paula

  Reply
 • Den är superbra! =D

  Reply
 • Det var längesen du berättade hur det går med exuviance-produkterna? Använder du dem fortfarande och har din hy blivit bättre?:)

  Reply
 • bra tips! 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • Jag brukar skifta mellan denna och Loreals. Men nu har Loreal ny design på sina flaskor som är urdålig. Gäller ansiktsvattnet också, dom läcker liksom från locket. Så därför kommer jag bara att köpa denna ögonmakeupremover i fortsättningen, den är jättebra!

  Reply
 • Hej, jag har VÄLDIGT känsliga ögon när det kommer till att tvätta bort ögon make, så jag undrade om du har något bra tips på en bra och väldigt "snäll" och ganska billig makeup remover? kan nästan inte amvända sånna man skakar, alla jag har provat svider som bara den.
  vore jätte snällt om du ville svara. 🙂

  Reply
 • Mandelolja (om du inte är nötallergiker eller dylikt) är det bästa som finns. Blöt en en bomullstuss med några droppar vatten, på med lite mandelolja och ditt ögonsmink är borta på 2 SEK. Billigt, miljövänligt och effektivt!

  Reply
 • Jag har använt mig utav removers från allt mellan Lancôme till budgetmärken som Nivea, men jag kommer alltid tillbaka till olivoljan.
  Den tar bort sminket och irriterar inte min ögon, dessutom är det billigt och känns bättre mot miljön!

  Reply
 • I was just wondering if you wear contacts? Your eyes are gorgeous and I've seen some posts were your eyes are brown, blue and gray. If so, which contacts do you use?

  Reply
 • Använt den i 2 år nu, asbra!

  Reply
 • Synd bara att den innehåller parabener…

  Reply
 • Hudkrämer ,makeup removers och liknande är från början färsk varor så som livmedel ,för att de ska hålla och inte bilda svampar och bakterier behövs "parabener":) för att hålla produkterna fräshare länge!
  Hellre parabener som man VET att den flesta hud tål än något annat okänt nytt som man inte har någon ännu känd forskning kring .. för så är de de "parabenfria"produkterna innehåller andra konserveringsmedel ..
  Annars hade även de börjat mögla och bilda bakterier och svamp :))

  Reply
 • Mina hudvårdsprodukter innehåller inga parabener, Paula, så att de "behövs" är inte ett argument som håller. Och även om mina hudvårdsprodukter, eller andra produkter utan parabener, innehåller andra konserveringsmedel så är ju dessa inte framforskade som cancerframkallande, ännu i alla fall. Jag ska prova använda oliv- eller mandelolja som några av er tipsar om! 🙂

  Reply