Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | October 8, 2013

Lyxiga höstläppar med Dior!

En touch av lyx
produkter jag använt är Dior addict extreme 986 Bonne Aventure och Dior addic gloss 981 Ensorcelante

/A touch of luxury with Dior addict extreme 986 Bonne Aventure & Dior addic gloss 981 Ensorcelante


9 kommentarer9 kommentarer om “Lyxiga höstläppar med Dior!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • GUD vad snyggt, perfekta färgen! :3

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga, jag älskar makeup! Jag har gul-gröna ögon, och jag tycker att ingen färg matchar mina ögon förutom brunt, men det känns så tråkigt att sminka mig med samma färg hela tiden… Så jag undrar om du kan tipsa om färger som matchar gul-gröna/gröna ögon? Kram

  Reply
 • Hej, jag hade tänkt att köpa urban decay naked palette, men jag vet inte om jag ska köpa 1 elr 2, några tips?

  Reply
 • Jättefint! 🙂

  Reply
 • Skulle bli jätteglad om du kunde recensera några Michael Kors produkter om du får möjlighet? De finns på Kicks nu och jag tycker de är så snygga med guldförpackningarna så vore kul o veta om det bara är utsidan som är lockande eller om själva sminket är något att ha också 🙂

  Reply
 • Ja jag vill oxå veta om det är bra Michel Kors :):):)

  Reply
 • Är det bara jag som tycker att du har konstiga framtänder nere?
  Kolla bara på dessa bilder… Det ser lite freaky ut när det bara är två små stumpar som sticker fram sådär. Och skeva som fan verkar de vara också.

  Reply
 • Ja det är det! Vi andra kollar på sminket och inte hennes tänder.
  Alla har lite snea tänder, säkert du med så lägg ner med onödiga kommentarer eller sluta kolla in hennes blogg.
  Linda är fantastisk

  Reply
 • Hej
  Finns de ute än?

  Reply