Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:54 | October 9, 2013

Fylliga bryn a la Cara Delevingne

Klicka dig vidare till Stureplans förstasida (eller klicka på bilden) för att läsa hur du får de hetaste brynen just nu!


2 kommentarer2 kommentarer om “Fylliga bryn a la Cara Delevingne”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linda! Det skulle vara supersnällt om du kunde göra ett inlägg om tips på bra puder. Jag är i akut behov av ett nytt men det finns miljontals olika ute på marknaden att jag blir alldeles förvirrad vilket jag ska välja!

    Reply
  • Tycker dina bryn är såå mycket snyggare än modellens. Du har varit en så stor inspirationskälla för mig, med mina egna bryn och är så sjukt avis på dina, alltid, så perfekta bryn. Äntligen börjar jag få ordning på mina egna. Miljoner tack för den bästa sminkbloggen!!

    Reply