Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:15 | October 13, 2013

Dagens tips: Så målar du snygga underfransar

Tycker du, precis som många andra att det är svårt att få till snygga underfransar, mascaraborsten är för stor och klumpig? Man kommer liksom aldrig åt längst in till fransroten. Och när man väl försöker resulterar det mer eller mindre med kladd i vattenlinjen eller en mascaraborste i ögat.
Det finns en enkel lösning på problemet.
Vi makeupartister jobbar mestadels med penslar, och många också vad gäller mascara.
Så mitt tips är att ta en snedställd eller rak, hård pensel i syntet, ta lite mascara från din vanliga mascaraborste och måla på med penseln istället. Jag lovar att resultatet blir så mycket snyggare, och det är även en lönsning för er med väldigt korta fransar att kunna måla era underfransar snyggt!

Penseln jag har är från ELF och heter “small angled brush”

/here’s a tip for you to apply mascara nicely and even on your lower lashes.
Use a separate brush, an angled, synthetic hard brush gives the best result, and apply mascara from the separate brush instead of your regular mascara-brush.
The brush I use is from ELF and is called “Small angled brush”


11 kommentarer11 kommentarer om “Dagens tips: Så målar du snygga underfransar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gud så smart! 😀

  Reply
 • Hej Linda! Jag har följt din blogg nu ett bra tag, och jag tycker du är så duktig & gör fantastiskt snygga sminkningar. En vana är att på fredagskvällen kika in hit för att få till en snygg kvälls-sminkning! Det enda problemet jag har när det gäller min sminkning är borstarna!!
  Jag har jättesvårt för att veta vilken borste jag ska ha. Jag vågar inte köpa mig på de dyrare borstarna för att sen bli besviken, sen har jag inte råd för att lägga ut +170:- för en professionell sminkborste. Så det jag undrar är om du kan tipsa om vilka borstar du är nöjd med, dvs för basen till puder, till rouge, till ögonskugga (mitt största problem), läppar. Gärna om det går från elfs hemsida då jag tycker de har ganska bra priser. Skulle uppskattas SÅ MYCKET!

  Reply
 • Jag har ett par penslar/borstar från elf som faktiskt blivit bland favoriterna. Professional eye crease brush är perfekt att sudda i globlinjen med, eftersom den är liten. Professional eye shadow brush är en platt lite fluffig pensel som är perfekt att lägga skuggan på locket med för att sen suddas ut. Funkar också att sudda under ögat eller globlinjen med. Deras blush brush gillar jag för att den även går att shadea fint med och sist deras powder brush som jag använder till flytande foundation. Den liknar en stippling brush och eftersom det inte är äkta hår går den att ha även som foundation borste. Sen vill jag tipsa dig om MUA. De har också vääldigt billiga grejer men mkt bra. Och två penslar jag gillar väldigt mkt är deras E1 och E3. E1 är perfekt att packa på skugga med på locket, denna funkar även till concealer då den inte heller är i äkta hår och E3 är en lite större suddpensel. Om du köper alla dessa får du lite av varje och behöver inte många fler än så. Dessa kan du använda till flera saker. Rekommenderar iaf allihopa 🙂 /också en makeupartist

  Reply
 • tack! 😀

  Reply
 • Åh tack för tipset, ska testas!!

  Reply
 • Hej Linda! Skulle inte du kunna göra några halloween sminkningar då jag ska ha halloweenfest och har ingen aning om hur jag ska sminka mig, har tänkt mig något zombie aktigt med massa sår och blod. Snälla kan du inte visa lite tips?!
  Tack för en helt grym blogg, som ger inspiration varje dag! kram 🙂

  Reply
 • Nyfiken!
  Har du mindre hår under armarna nu? 🙂

  Är den värd pengarna?

  Reply
 • Har faktiskt inte behövt raka mig lika ofta! 🙂 jag kommer med utlåtande!

  Reply
 • Hej! Jag läser din blogg väldigt ofta och är väldigt intresserad av alla sminkprodukter du använder dig av, har tom köpt många själv! Men jag undrar; varför använder du aldrig något från FACE?
  /trogen läsare!!

  Reply
 • Hej! ingen speciell anledning, det har bara inte blivit så 🙂

  Reply
 • Vilken snygg läpp färg! 😀

  Reply