Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | October 15, 2013

Exuviance, hur har det gått?

Nu har jag använt produkter från Exuviance ett tag och jag tänkte berätta lite hur det gått.
Först blev min hy väldigt bra, för att sedan bli skitdålig ett tag. Och jag vet inte om det var pga produkterna jag fick denna hy eller inte. Eksemen i mitt ansikte var troligtvis pga stress och miljöombyte nu när jag flyttade till Stockholm. Min hy är överhuvud taget väldigt känslig för stress.
iallafall.. Huden har under hela tiden känts väldigt balanserad, inte torr, inte fet.
Och just nu är huden jättebra. Men då kan jag tillägga att jag verkligen verkligen försökt att inte klämma porer osv som jag annars har väldigt svårt att låta bli, plus att jag har stressat ner.  Huden verkar ha läkt väldigt fint och jag har under de senaste dagarna faktiskt känt min fin i hyn även utan smink 🙂

Kan jag rekommendera Exuviance? Ja, det kan jag, men man får ha lite tålamod när man jobbar med aktiva produkter! Det tar lite tid innan huden blir bra!

/I’ve used  exuviance for a while, and at first, my skin was good.. but after a while it went a disaster.. I don’t know if it was the products, or stress and enviromental change when I moved to Stockholm.
But during the time I’ve used the products, my skin has been balanced, not dry, not oily
And right now my skin feels very good, and it has healed nicely.


15 kommentarer15 kommentarer om “Exuviance, hur har det gått?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men så är det ju oftast med hudprodukter.. Från början tar produkten bort den yttersta orenheten och man har bäldigt fin hud ett tag tills orenheterna från djupet börjar tränga upp och orsakar finnar osv. Så man får nästan stå ut med att ha lite dålig hy i två-tre veckor innan huden blir fin igen 🙂

  Reply
 • very glad for your skin) my skin was very bad almost year, so i know how it horrible. my skin almost healed already too))

  Reply
 • TACK för uppdateringen!! 🙂 Jag ska ha mer tålamod med mina då.. O det där med att klämma porer är så sjukt svårt att låta bli.. Gaaaah haha måste sluta med det NU 🙂

  Reply
 • Hej Amanda! En litet tips bara, om du vill veta vilka Exuviance produkter som just passar din hud, så rekommenderar jag att gå in på Skincity.se och göra deras hudtest. Du får en personanpassad rekommendation efter din hud och behov. Jag gjorde detta och köpte hem de produkter de rekommenderade och hittade rätt direkt, min hud är sååå mycket finare nu 🙂 Lycka till!

  Reply
 • Snälla, kan du inte skriva mer ingående om produkterna du har använt? Jag har kass hy och vill gärna veta mer om exuviance. Köpte en rengöring efter att du skrev om det första gången, och den är jag nöjd med. Vill dock köpa mer och vill GÄRNA veta vad du tycker om dom produkterna du har köpt 🙂

  Reply
 • Denna fråga är lite orelevant till just detta inlägget. Men jag undrar hur du gör när du vill ha fina snygga linjer på läpparna när du använder en lättare läppfärg eller ett läppstift som det inte finns en passande läppenna till, för man vill ju att det ska hålla sig snyggt hela dagen, utan att läppen börjar blöda. Använder du en transparent läppenna då eller pudrar du? Eller har du något annat bra tips?

  Reply
 • Hej! Orelevant fråga till detta inlägget, men kommer du visa några halloween-sminkningar i år? Hade vart så himla roligt då du alltid ger mig så mycket inspiration! Kram

  Reply
 • Hej Linda! Blir mycket inspirerad av din blogg, du gör ett superbra jobb! Tänkte bara tipsa dig om Nimues produkter. Jag har också känslig hy och har genom åren haft många stress-relaterade problem med hyn, men sedan jag började använda Nimue så har det blivit mycket mycket bättre för att faktiskt nästan helt ha försvunnit. Jag har genom åren testat massor av olika märken, och de flesta fungerar bra ett tag för att sedan återgå till stress-hy igen, men NImue håller måttet fantastiskt bra. Skillnaden mot andra klassiska salongs-märken (typ Decleor, Darphin, Dermalogica, MD Formulations osv) är att Nimue gör att huden får jobba själv och matar inte huden med olika ämnen som annars traditionell hudvård gör. Tycker det är mycket intressant så kolla in produkterna nästa gång du känner för att byta hudvård.

  Reply
 • Jag tycker det är så inspirerande att du faktiskt inte har perfekt hy men ändå alltid får grymt bra resultat med sminket 🙂

  http://josefineg.com

  Reply
 • kan du inte lägga upp före och efter bilder när du sminkat någon medelålderskvinna? är ju oftast unga tjejer du lägger upp på 🙂 tack för en super blogg!

  Reply
 • Hej, vad använder du när du gör dina ögonbryn?

  Reply
 • Hej kan inte du tipsa om hur man kan klä ut sig på Halloween? 🙂

  Reply
 • Hudläkarna jag gått till i flera år har alla sagt att de tar 4-8 månader inman man ser resultat !men de säger de aldrig på tb för då låter inte produkterna lika "lokande "
  För mig tog de nästan 5 månader att få resultat efter evuviance lightningserie ! Ha tålamod

  Reply
 • Snabb fråga! Varför ska man inte klämma porer?

  Reply
 • Om du inte "klämmer rätt" kan du förstöra poren och det blir ett fult ärr. Du har ganska mycket bakterier under naglarna oavsett hur mycket du tvättar händerna. Och de bakterierna överförs på huden och infekterar porerna. Till slut har man en stor finne istället för en liten pormask.
  Det bästa är att gå till en hundterapeut och göra en portömning om man känner att man absolut måste. 🙂

  Reply