Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | October 17, 2013

Time for some tutorials

Shit vad kul det var att spela in idag! Nu är vi igång och första videon ska (om allt går som det ska) visas i nästa vecka 🙂
Det kommer bli sååå bra!

/Done filming for today.. This is gonna be great! I’m so exited to show the first video next week 🙂


20 kommentarer20 kommentarer om “Time for some tutorials”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • alltså så himla roligt, har väntat på detta ändå sedan du började blogga! hundra poäng till dig Linda!

  Reply
 • Coooool!

  Reply
 • ååååh, äntligen!!

  Reply
 • Såklart, allt du gör blir ju grymt!

  Reply
 • Gorgeous makeup!! I hope the video is in english?!

  Reply
 • Hej! Grymt bra blogg!!
  Jag undrar bara hur man ska förvara sina sminkborstar.. Ska man ha dem ståendes i en behållare, i ett penselfodral eller i en vanlig neccessär med dragkedja? Att ha dem ståendes i en behållare låter lite ofräscht… Men det kanske det inte är?

  Reply
 • Vad kul!! 😀 Jag vill se!!

  Reply
 • Jag längtar! 🙂

  Reply
 • Hej LInda! För det första, wow vad roligt det ska blir att börja se videotutorials på dina mästerverk! Äntligen! 😀 Och för det andra, jag ska till London med min mamma om drygt 2 veckor och då ska jag såklart besöka Sephora. Jag har sparat pengar hela sommaren så att jag ska kunna handla det jag vill sminkässigt och hudvårsmässigt. Så för att komma till saken, jag undrar vad du har för topp 10 saker som varje tjej som älskar smink och skönhet borde ha i sin sminksamling? Dina personliga rekommendationer till en som har torr till supertorr hud och väldigt ljus (på vintern iallafall). Hoppas att du har det bra och lycka till med dina framtida videos! Kram Amanda

  Reply
 • Sephora finns i sverige med. Jag hade absolut köpt Urban Decay naked palette 1 eller 2 eller båda.

  Reply
 • JAA! ÄNTLIGEN Linda! gud så bra med videotutorials – som jag har längtat! Keep up the good work fröken! 😀

  Reply
 • Hej Linda, tack för en bra blogg! 🙂
  Jag rodnar väldigt lätt o undrar om du har tips på ngt bra smink som döljer detta? Jag använde Joe Blasco för flera år sedan men tycker den är så oerhört täckande o "kakig". Jag använder normalt sätt ID Bare minerals foundation.

  Hjälper det med en Primer med grönt pigment för att hindra att det syns? Vore evigt tacksam för svar!!
  Stor kram

  Reply
 • Hej!
  Hoppas det är okej att jag svarar 🙂 Har samma problem som du och har haft det så länge jag kan minnas. Använder Loreal's CC cream som är grön med blir hudfärgad när man lägger den på huden (Hoppas du fattar fast jag förklarar dåligt) som en primer under min vanliga foundation om jag känner att jag vill ha extra täckning. Funkar helt okej med bara den med 🙂 Sen finns det lite olika concealers som är gröna och jag har för mig att Isadora har ett puder som heter typ "anti-redness" eller så 🙂

  Reply
 • Gleder meg så mye!
  Har sett frem til video-tutorials fra deg så lenge!

  Reply
 • Ser jättemycket fram emot det!! Du är så himla duktig Linda!! Kram på dig 🙂

  Reply
 • Hi linda,
  I'm following you from Saudi Arabia for along time, I'm very excited to see the video, I hope the video to be in English because I do not understand Swedish
  I wish you the best

  Reply
 • oooohhh, I am so happy for you!! Congratulations.. You are the best!!!

  Reply
 • Very exciting!!

  <a href=”http://www.zoetrope2468.com”>zoetrope2468.com</a>

  Reply
 • Det skulle vara jättekul med en videotutorial på hur man lägger konturer och skuggor i ansiktet. Bronzer ock sånt! 😀
  Du och din blogg är fetttt bäst! KRAM! <3

  Reply
 • Är grymt sugen på att se dina tutorials, har typ längtat!

  Reply