Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:10 | October 19, 2013

Miss Inga

Förra veckan fick jag äran att åter sminka Martin “Miss Inga” inför nyinvigningen av nattklubben Slakthuset som ligger vid Globen.
Hen ville ha en kolsvart ganska hård sotning. Så sagt och gjort! Jag tog närbilder med min kamera också, men de har försvunnit! Blir förbannad på min skitkamera ibland! Ni får nöja er med dessa svartvita foton, men ibland gör sig faktiskt en sotning bättre i svartvitt! 🙂

Jag använde/I used (eyes)
NYX HD eyeshadow base
MUG Eyeshadow Corrupt (blackest och all black eyeshadows)
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil Black
Isadora Wig Wham mascara
Fransarna minns jag inte namnet på..


2 kommentarer2 kommentarer om “Miss Inga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åhh vad tråkigt att det inte blev några bilder! 🙁 men kul iaf att killar också kan framhäva sin femenina sida ibland! 😉 vilken är din bästa hårprodukt du någonsin provat? 🙂 kram!

    Reply
  • Hej!
    Har du några tips för hur man sminkar killar? Inte diskreta killsminkningar utan såna här "riktiga". En vän till mig vill att jag ska hjälpa till men jag tycker det är svårt att framhäva det feminina på rätt sätt.

    Reply